Κεραμιδάς: «Πετύχαμε τον στόχο μας»-Λύμουρα: «Αξίζαμε την πρόκριση»

Παρούσα στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ που θα γίνει στην Τσεχία θα είναι η Εθνική Γυναικών. Παρά την ήττα της από τη Ρωσία προκρίθηκε ως μια από τις καλύτερες έξι δεύτερες ομάδες των προκριματικών ομίλων.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κεραμιδάς είπε για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας. «Πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει όταν ξεκινήσαμε πέρυσι τις υποχρεώσεις μας. Θέλω να ευχαριστήσω τα κορίτσια για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα.  Η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη από γερό μέταλλο και αντιδρά στα δύσκολα. Στο σημερινό αγώνα με τη Ρωσία μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο και επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αισθητά με όπλο την άμυνά μας και μειώσαμε όσο γίνεται περισσότερο τη διάφορα».


Με τη σειρά της η Λολίτα Λύμουρα είπε: ««Η ομάδα πέτυχε το στόχο της. Αξίζαμε την πρόκριση, τα καταφέραμε και το θέλαμε πάρα πολύ. Αυτή η ομάδα έχει μάθει στα δύσκολα. Είμαστε  μαζί οι παίκτριες πολλά χρόνια, είμαστε μια παρέα, μια οικογένεια. Δίνουμε ραντεβού στα γήπεδα της Τσεχίας. Θέλουμε να έχουμε μια καλή παρουσία στην τελική φάση».   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια