Αναχώρησε χωρίς Γκοτζή και Μπόνη για Ουγγαρία ο Ολυμπιακός- Καπογιάννη: «Έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη η ομάδα»-Φωτορεπορτάζ

Mε τελικό προορισμό το Μίσκλοτς και ενδιάμεση στάση την Κωνσταντινούπολη, αναχώρησε το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την Πέμπτη (4/11, 18:00) την Αλούιβεντ Μίσκολτς στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Eurocup και στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Εβίνα Σταμάτη, Τάνια Χαλιβέρα, Ζωή Δημητράκου, Στέλλα Φουράκη, Εβίνα Μάλτση, Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, Λικέντρα Τζόνσον, Αφροδίτη Κοσμά, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Πέλη Παπαμιχαήλ, Λινέτα Κάιζερ, Κατερίνα Μπαρτόνοβα.  Εκτός έμειναν η Νατάσα Γκοτζή και η Μαρί-Ρόζα Μπόνη.

Καπογιάννη: «Έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη η ομάδα»

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Μίσκολτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Θα δώσουμε το δεύτερο παιχνίδι μας στην Ευρώπη και πρώτο εκτός έδρας. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να διεκδικήσει τη νίκη που αποτελεί και τον στόχο μας. Σίγουρα το έργο μας δεν είναι εύκολο αφού ο αντίπαλός μας είναι δυνατός στην έδρα του».









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια