Στον Ανταγόρα Κω η Καραμπατζάκη-«Κίνητρο για μένα οι υψηλοί στόχοι», δηλώνει η παίκτρια από την Πτολεμαΐδα

Η Μάγδα Καραμπατζάκη, που τα δύο τελευταία χρόνια αναδείχθηκε μακράν η πολυτιμότερη αθλήτρια στο γυναικείο τοπικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου, θα συνεχίσει την καριέρα της στον Ανταγόρα Κω, ο οποίος έχει βλέψεις ανόδου στην Α2 Κατηγορία.

Η 33χρονη αθλήτρια έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Ανταγόρα και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στο www.12sports.gr  μετά τη συμφωνία της με την κωακή ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι στην Κω δεν έχω παίξει ποτέ, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά το μπάσκετ. Η ομάδα έχει καλό υλικό και καλές αθλήτριες, που ασχολούνται πολλά χρόνια με το μπάσκετ. Πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε κάτι καλό και σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε το γεγονός ότι ο Ανταγόρας θέλει να ανέβει στην Α2 Κατηγορία. Για μένα τα εδάφη στο γυναικείο μπάσκετ της Δωδεκανήσου αλλά και στα μπαράζ ανόδου είναι πλέον γνώριμα. Έχω τις παραστάσεις και θέλω να βοηθήσω απ’ την πλευρά μου ώστε η ομάδα να πάρει τον τίτλο στα Δωδεκάνησα και να ανέβει μέσω των μπαράζ στην Α2 Κατηγορία», είπε αρχικά η Μάγδα Καραμπατζάκη, η οποία αναφέρθηκε και στον Γιάννη Παπούλη.

«Είναι καλός κόουτς, έχει μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες και τις εθνικές ομάδες. Αυτό τα λέει όλα από μόνο του. Έχει συνεργαστεί στον Ιπποκράτη με τα κορίτσια και άρα υπάρχει η κατάλληλη χημεία».


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάγδα Καραμπατζάκη θα παραμείνει μόνιμη κάτοικος Ρόδου και θα κάνει προπονήσεις με τον Ιάλυσο, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Κω για να γνωρίσει από κοντά τις νέες συμπαίκτριες της και να κάνει τις πρώτες της προπονήσεις με τον Ανταγόρα. Η Καραμπατζάκη θα παίξει με τη φανέλα του Ανταγόρα στα πλέι-οφ, αφού στον όμιλο νήσων η κωακή ομάδα θα κάνει περίπατο, όπως και στα μπαράζ ανόδου. Άλλωστε ο Ανταγόρας μόνο με θαύμα θα χάσει το φετινό τίτλο στα Δωδεκάνησα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια