Στους Αετούς, μετά από δύο παρατάσεις, το ντέρμπι των παίδων της Πολίχνης-Διαμαρτύρεται για εκπρόθεσμο καλάθι η Αναγέννηση Φλόγας

«Εσπασε καρδιές» το ντέρμπι της Πολίχνης για το παιδικό πρωτάθλημα με τους Αετούς να επικρατούν στην δεύτερη παράταση με 76-71 της Αναγέννησης Φλόγας. Ωστόσο οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη  διαιτησία, όπως αναφέρουν στην σελίδα τους στο facebook:    
«Θέλαμε ακόμη λίγα δεύτερα για το τέλος της κανονικής περιόδου και ενώ έληξε ο χρόνος άργησε να σφυρίξει η γραμματεία και εκπρόθεσμα οι αντίπαλοι ισοφάρισαν .
Ο ένας διαιτητής έδειξε τέλος ο άλλος πήγε γραμματεία μίλησε μαζί τους και έδειξε ότι μετράει το καλάθι της ισοφάρισης των Αετών παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου μας».

Θα πρέπει ακόμη  να αναφέρουμε ότι ο καλύτερος παίκτης της Αναγέννησης,  Στεργίου , ήταν απών από τον αγώνα λόγω ίωσης.
Δεκάλεπτα: 15-8, 31-28, 45-39, 58-58(κ.α.), 68-68(α΄ παρ.), 76-71
Διαιτητές : Σελέβος-Κατσάβελης
ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΙΧΝΗΣ(Καραγιαννίδης -Νασάγκας): Ταμπούρης 18(1), Ελευθεριάδης 3(1), Τσορτανίδης, Σαλαμανδράκης 30(8), Κωμσταντινίδης, Λαζαρίδης 2, Ντώνας 5, Μανδάλης 9, Κετικλιδης, Τζημούλιας, Σίμογλου.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Τσιόγκας): Πόπα 6, Γκοτζιάς, Ευθυμιάδης, Γιοβάνης 26(1), Κουτσοπαλίσης 1, Τημούλης, Θεοδώρου 18(2), Δαμιανίδης 4, Δεδέογλου, Σινιάκης 12, Πάντος 3(1), Κριθαρίδης 2

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια