Κάιζερ: «Στόχος η τέταρτη νίκη»

Χωρίς… ανάσα συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός, καθώς μετά το Eurocup Γυναικών στρέφει ξανά το βλέμμα του στην Α1 Γυναικών.

Μετά την ιστορική πρώτη νίκη τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μάλιστα εκτός έδρας, κόντρα στη Μίσκολτς, οι «ερυθρόλευκες» καλούνται σήμερα Σάββατο (14.30) να υποδεχθούν στο ΔΑΚ Γλυφάδας τον Παναθλητικό Συκεών, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Με ανεβασμένη ψυχολογία ύστερα από τη σπουδαία νίκη μέσα στην Ουγγαρία το συγκρότημα της Ελένης Καπογιάννη θέλει τη νίκη απέναντι στον επίσης αήττητο αντίπαλό του.


«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη που πετύχαμε στην Ουγγαρία και θα μας βοηθήσει στον τομέα της ψυχολογίας εν όψει της συνέχειας. Ωστόσο, δεν έχουμε τα χρονικά περιθώρια για να σταθούμε στο αποτέλεσμα αυτό, αφού ακολουθεί άμεσα το παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι φυσικά η τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς και προσωπικά αισθάνομαι ότι προσαρμόζομαι σταδιακά με την υπόλοιπη ομάδα», ανέφερε σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού η Λινέτα Κάιζερ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια