Διαμαρτύρεται για λανθασμένη ενημέρωση ο Πορφυριακός

Από τον Πορφυριακό πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση-διαμαρτυρία:

«Ο Πορφυριακός στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης του στην βελτίωση των υπηρεσιών της ΕΚΑΣΘ, διαμαρτύρεται για την λανθασμένη ενημέρωση από τα γραφεία της ΕΚΑΣΘ για θέματα τιμωρημένων καλαθοσφαιριστών και εισηγείται για την δημόσια ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας της απ' όπου θα ενημερώνονται οι ομάδες για τις τελικές τιμωρίες τόσο για αθλητές τους αλλά και για τιμωρίες αθλητών αντιπάλων ομάδων.

Συγκεκριμένα η ομάδας μας είχε ενημερωθεί για τιμωρία αθλητή μας του οποίου η αρχική ποινή αποκλεισμού ήταν τέσσερις αγώνες και στην συνέχεια εξέπεσε στους δύο αγώνες μετά από εισήγηση για υπερβολική ποινή. Με αυτή την ενημέρωση και την επιστροφή του αθλητή μας, δόθηκε άδεια σε δύο άλλους αθλητές μας να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτική εκδρομή της σχολής όπου φοιτούν και να λείψουν από τον επόμενο αγώνα μας.

Ενδιάμεσα η ποινή του αθλητή μας για δύο αγώνες δεν έγινε δεκτή από το ΔΣ της ΕΚΑΣΘ και η τελική ποινή ήταν τρεις αγωνιστικές, για το οποίο ενημερωθήκαμε τυχαία σήμερα 16/11 και δύο μέρες πριν τον επόμενο αγώνα μας από όπου θα λείπουν άλλοι δύο αθλητές, στο σύνολο τρεις.

Ο ΑΣ Πορφυριακός σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητεί την διαδικασία εξέτασης των τιμωριών και διαμαρτύρεται μόνο για την ελλειπή και λανθασμένη ενημέρωση από την ΕΚΑΣΘ, η οποία σίγουρα θα μας κοστίσει.


Ελπίζουμε στην βελτίωση των υπηρεσιών της Ένωσης και η ανακοίνωση μας έχει μόνο αυτόν τον σκοπό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια