Μοναδικός «πονοκέφαλος» η Μάλτση για την Εθνική Γυναικών-Με 14 άτομα στην Χαλκίδα-Τι δήλωσε ο Κώστας Κεραμιδάς

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για την Εθνικής γυναικών, στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε. Το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να ταξιδέψουν, αύριο το πρωί, στην Χαλκίδα και οι 14 αθλήτριες που συμμετέχουν στις προπονήσεις.

Στην σημερινή, τελευταία, προπόνηση, στην Αθήνα, έδωσαν το παρόν όλες πλην της Εβίνας Μάλτση και της Όλγας Χατζηνικολάου. Η δεύτερη απλά συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας της. Η αρχηγός όμως της Εθνικής Ομάδας που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά δήλωσε ικανοποιημένη από την πορεία της αποθεραπείας της.

Με την αποστολής της Εθνικής Γυναικών θα ταξιδέψουν αύριο, για την Χαλκίδα οι Ναυσικά Σταυρίδου, Αγγελική Νικολοπούλου, Ζωή Δημητράκου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάτση, Πέλη Παπαμιχαήλ, Λολίτα Λύμουρα, Κατερίνα, Σωτηρίου, Αφροδήτη Κοσμά, Άρτεμις Σπανού, Στέλλα Φουράκη, Άννα Σπυριδοπούλου, Στέλλα Καλτσίδου και Ιωάννα Δίελα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Κεραμιδάς, κάνοντας ένα απολογισμό της προετοιμασίας υποστήριξε: «Οι τρεις πρώτες μέρες της προετοιμασίας δεν πήγαν άσχημα, αγωνιστικά. Το μόνο μας πρόβλημα ήταν οι πολλοί τραυματισμοί. Όσο πλησιάζουμε στους αγώνες υπάρχει αρκετά καλή αποκατάσταση.» και συμπλήρωσε: « Μοναδικό ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση της Εβίνας Μάλτση. Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Η ίδια έχει το πάθος, την θέληση και την επιθυμία ν’ αγωνιστεί. Άλλωστε η Εθνική Ομάδα είναι πάνω απ’ όλα» και καταλήγοντας τόνισε: « Λόγω των πολλών τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε αποφασίσαμε να πάμε στην Χαλκίδα με 14 παίκτριες. Εκεί θα αποφασίσουμε τις 12 που θα παίξουν με την Βουλγαρία και ποιες θα ταξιδέψουν για την Ρωσία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια