Βροχή και μπάσκετ στο τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ στην Πύλο

Ο άστατος καιρός περιόρισε τη δράση του τουρνουά MILKO 3X3 της Πύλου στην Κυριακή. Κάτι που δεν φάνηκε να ενοχλεί τα παιδιά που πήραν μέρος σ’ αυτό και χάρηκαν το παιχνίδι.

Συνολικά 140 παιδιά (124 αγόρια, 16 κορίτσια) ακολούθησαν το μότο του Milko «πίστεψέ το» και πέρασαν την ημέρα τους αγκαλιά με μια μπάλα του μπάσκετ σε ένα MILKO τουρνουά που γίνεται με τη συμπαράσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη σημαντική βοήθεια της SPALDING.

Στο διαγωνισμό τριών πόντων τη νίκη πήραν οι Παναγιώτης Μύτζηρας (Δημοτικό) και Γιώργος Νικήτας (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών τη νίκη μοιράστηκαν οι Γιάννης Κούβελας και Κωνσταντίνος Νικολόπουλος για το Δημοτικό, με τον Ίγγλι Τσαούσι να αναδεικνύεται πιο εύστοχος στην κατηγορία Γυμνάσιο-Λύκειο.

Σημαντική ήταν η βοήθεια στη διεξαγωγή τουρνουά MILKO3X3 του αθλητικού σωματείου Ναυταθλητικός Όμιλος Πύλου. . Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές ο Δήμαρχος, Αργύρης Καφαντάρης, ο πρόεδρος τοπικού Πύλου, Ηλίας Γουρνάς, ο πρόεδρος ΝΟ Πύλου, Γιώργος Αρβανίτης, ο ΓΓ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Χρήστος Δαμουράς, ο αντιπρόεδρος ΝΟΠ, Φώτης Αλεξόπουλος-αντιπρόεδρος Ν.Ο.Π. και οι Διονύσης Αρβανίτης και Θοδωρής Αλεξόπουλος, μέλη του ΔΣ ΝΟΠ.

Το επόμενο ραντεβού για όσους… διψούν για μπάσκετ έχει δοθεί για επόμενο Σαββατοκύριακο (5-6/11) στα Μέγαρα. Το τουρνουά MILKO σου δίνει την ευκαιρία να ευχαριστηθείς το αγαπημένο σου άθλημα. Ψηλά το κεφάλι και σας περιμένουμε στη δική σας γειτονιά, με τους δικούς σας φίλους!

*Φωτογραφίες από το τουρνουά στην Πύλο, μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=926169454179775

*Μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής σας στα επόμενα τουρνουά εδώ http://www.basket.gr/files/3on3/3x3forms.htm

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια