«Δύο στα δύο» για την υποδομή των Μαχητών Δόξας Πεύκων

 Με νίκες συνέχισαν τα δύο αγωνιστικά τμήματα των Μαχητές Δόξας Πεύκων στα πρωταθλήματα του εφηβικού και παιδικού αντίστοιχα. Αναλυτικά:

ΕΦΗΒΙΚΟ

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ  42
ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ 67
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το εφηβικό των Μαχητών το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου που επικράτησε με 42-67. Από το πρώτο δεκάλεπτο οι νικητές πήραν μια διαφορά ασφαλείας των δέκα πόντων που μετά το ημίχρονο άνοιξε και κατέληξε στο τελικό 42-67, συνεχίζοντας το μέχρι τώρα αήττητο. Μεγάλα κέφια για την ομάδα των Πεύκων είχε ο μοναδικος της 99αρης, ο Ελευθεριάδης με 26 ποντους και 5 τρίποντα.
Διαιτητές: Ψωμιάδης-Παπαδόπουλος Α.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Καραδήμος): Μητκος 15(1), Ανεσιαδης 4, Πασβαντάνης 4, Ευαγγελιδης, Παπαλιας, Αμανατιδης, Κωνσταντινιδης, Σκερτοπουλος, Μποζας 3, Μακαλεκας 11, Σιδηροπουλος 5.
ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ (Κουγιουμτζίδης): Τσαουσης 4, Χρηστοφ, Ελευθεριαδης 26(5), Εφοπουλος 10, Φουρκιωτης 2, Μπαδης 6, Γκουθας 5, Κουτσουκιδης 4, Τρικουπης , Παγωνιδης 10.

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ 77
Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ 59

Αν και δυσκολεύτηκαν στα δύο πρώτα δεκάλεπτα απέναντι στη μαχητική ομάδα της Νέας Ραιδεστού, οι παίδες των Μαχητών, στο τρίτο δεκάλεπτο που είναι και το καλό τους, μεταμορφώθηκαν και με ένα επιμέρους 28-9 πήραν διαφορά ασφαλείας που έφερε το τελικό 77-59. Η νικήτρια ομάδα  ειχε πολυφωνία στην επίθεση με πέντε παίκτες με διψήφιους πόντους ( Τσοτουλιδης, Γεωργιαδης, Γεωργουλης, Τσιπιδης) και με τον Αλεξίου να τελειώνει το ματς με 26 πόντους (2 τρίποντα).
Διαιτητές: Λαμπρέλλης-Παραστατίδου
ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ (Μπιτζανης): Τσοτουλιδης 11(1), Καρτλας, Γεωργιαδης 11, Γερμανος 5, Φωτοπουλος, Κρικος 2, Γεωργουλης 9(1), Τσιπιδης 12, Κοχλιαριδης, Αλεξιου 26(2), Γεωργελης, Δημητριου 1.
ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ (Ρωσσιος): Μυλωνας 3, Λαζαριδης, Μαρκοπουλος 3(1), Δοδολιδης, Κοτσιαμπασης, Παγκος 5, Μαντας 5, Μουλκας 3, Τσωνης 11, Σαιος, Μουταφης 12, Τσιαμης 17.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια