Καπογιάννη-Γκοτζή: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Η Ελένη Καπογιάννη ζήτηση τη στήριξη των φιλάθλων εν όψει του πρώτου ευρωπαϊκού ματς στην ιστορία του γυναικείου τμήματος του Ολυμπιακού.

Την Πέμπτη (27/10, 18:00), στο ΔΑΚ Γλυφάδας, οι «ερυθρόλευκες» θα γράψουν ιστορία υποδεχόμενες τη Γιάκιν Ντόγκου Γιουνιβέρσιτι σε ματς της πρώτης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του Eurocup. «Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην ιστορία του Ολυμπιακού για το τμήμα μπάσκετ γυναικών. Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι και είμαστε έτοιμοι. Χρειαζόμαστε τον κόσμο να μας βοηθήσει για να ξεπεράσουμε και πιο γρήγορα το άγχος της πρεμιέρας. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρώτο ματς στην έδρα μας. Το έργο μας είναι δύσκολο όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

H προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη (26/10) χωρίς απρόοπτα και η αποστολή για το ματς θα ανακοινωθεί το πρωί της Πέμπτης (27/10). Πάντως, η Ζωή Δημητράκου δεν θα είναι στη διάθεση της Καπογιάννη, καθώς ενσωματώθηκε πριν από μία εβδομάδα με την υπόλοιπη ομάδα. Σημειώνουμε επίσης πως η αναμέτρηση με τον τουρκικό σύλλογο θα μεταδοθεί από το Novasports1HD.

Γκοτζή: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Κάλεσμα στους φιλάθλους έκανε και η Νατάσα Γκοτζή παραχωρώντας συνέντευξη εν όψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη η 29άχρονη γκαρντ υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκες» χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου κόντρα στη Γιάκιν Ντόγκου (27/10, 18:00). Πρόκειται για ματς, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας και είναι στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Eurocup. Αναλυτικά, η παίκτρια του γυναικείου τμήματος του Ολυμπιακού δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός έχει το πρώτο του ευρωπαϊκό ραντεβού. Το περιμένουμε πως και πως και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες για αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα.

Αυτό που θέλω να προσθέσω σε αυτό το σημείο, είναι πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο, το να έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Αυτό που θέλουμε πιο πολύ και θα το πω έτσι απλά, είναι ότι χρειαζόμαστε τους οπαδούς του Ολυμπιακού, γιατί ο κόσμος έχει αποδείξει σε όλα τα αθλήματα το συλλόγου ότι μπορεί να δώσει τεράστια ώθηση στους αθλητές και στις αθλήτριες της ομάδας και σίγουρα μπορεί να ανακόψει την προσπάθεια του αντιπάλου. Ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να είναι ο απόλυτα έκτος παίκτης.

Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας η προσπάθεια που καταβάλετε από όλη τα παιδιά είναι μεγάλη. Είμαστε μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε κάθε μέρα πολύ σκληρά να μην πέφτει ο ρυθμός καθόλου, ούτε στην προπόνηση ούτε στους αγώνες και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα εξ’ αρχής».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια