Φιλική νίκη στην Μελίκη για το παιδικό του Αθλου Αλεξάνδρειας-Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της Μελίκης πραγματοποιήθηκε φιλική αναμέτρηση, στα πλαίσια της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ που θα αρχίσει σε ένα μήνα, μεταξύ των παιδικών ομάδων του τοπικού ΓΑΣ και του Αθλου Αλεξάνδρειας.

Το παιχνίδι είχε συναρπαστικές φάσεις ,δυνατές μονομαχίες και  πολύ πάθος από τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Η ομάδα του Αθλου πήρε από την αρχή «κεφάλι» στο σκορ και παίζοντας πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο έφτανε πολλές φορές σε εύκολο καλάθι με αιφνιδιασμούς. Το ομαδικό πνεύμα στην επίθεση και οι πολύ καλές συνεργασίες μεταξύ των παιχτών της ομάδας έκαναν την επικράτηση ολοκληρωτική κάτι το οποίο αποδεικνύει και το τελικό σκορ 40-66.

Η ομάδα της Ακαδημίας Αθλος μέσα σε τρία χρόνια εντατικής δουλειάς φαίνετε ότι ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο , αποδεικνύοντας ότι με τη σωστή μεθοδολογία ,την επιμονή στην προσπάθεια και τη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης έρχονται όλο και καλύτερες μέρες.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που και φέτος τα εννιά πλέον τμήματα( οχτώ πέρυσι ) που λειτουργούν στην Ακαδημία Άθλος, αγοριών και κοριτσιών, είναι γεμάτα από παιδιά, πράγμα που οδηγεί τους ιθύνοντες του συλλόγου στη σκέψη δημιουργίας κι άλλων τμημάτων.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για την παιδική ομάδα του Άθλου αλλά και για τα τμήματα μίνι και Ακαδημιών είναι το Σάββατο 15/10 /2016 στο Μακροχώρι απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια