Σταματέλος : «Να βρούμε ρυθμό και να τον επιβάλλουμε μέσα από την άμυνα»

Ο Μιχάλης Σταματέλος, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν αγωνίζεται με την φανέλα της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής μίλησε στο www.aekomotinis.gr για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΓΑΣ Κομοτηνή, για το παιχνίδι που προηγήθηκε κόντρα στη Νεάπολη αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Η ομάδα επικράτησε του ΠΚ Νεάπολης την προηγούμενη Κυριακή! Σας βοήθησε αυτή η νίκη στο ψυχολογικό κομμάτι;

Σίγουρα στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι! Η ήττα στην πρεμιέρα και κυρίως η εικόνα μας ήταν αυτό που μας προβλημάτισε, ωστόσο η νίκη λειτούργησε ευεργετικά για την ψυχολογία μας! Παρόλα αυτά θεωρώ ότι έχουμε πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση! Για αυτό και σημαντικό είναι να κερδίζουμε για να μπορούμε να δουλεύουμε με μεγαλύτερη διάθεση στις προπονήσεις!

Ακολουθεί ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες, καθώς αντιμετωπίζουμε τον συμπολίτη ΓΑΣ αλλά πολλοί έχετε αγωνιστεί και στις δυο ομάδες! Πώς αντιλαμβάνεσαι εσύ αυτό το παιχνίδι και πού πιστεύεις ότι θα κριθεί;

Σίγουρα είναι σημαντικό δύο ομάδες της Κομοτηνής να παίζουν στην Γ΄ Εθνική, ωστόσο για μένα προσωπικά είναι ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα. Έχω περάσει 3 πολύ καλά χρόνια στον ΓΑΣ, θεωρώ ότι βελτίωσα αρκετούς τομείς στο παιχνίδι μου αλλά πλέον είμαι στην ΑΕΚ και θεωρώ ότι εδώ πήρα την εμπιστοσύνη που ζητούσα! Πιστεύω ότι η άμυνα μας πρέπει να είναι δυνατή, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας μέσα από αυτήν και να πάρουμε την νίκη μέσα από τον ρυθμό μας! Το ότι αναμένεται να είναι γεμάτο το γήπεδο για όλους μας είναι πολύ σημαντικό και χαίρομαι για αυτό, γιατί καρπώνεται η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα;

Στόχος είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι συγκεντρωμένα και να μπορούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες! Μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά ισχύει πως μόνο έτσι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά! Κοιτάμε ξεκάθαρα το παιχνίδι της Κυριακής και δουλεύουμε για αυτό!

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει ψηλά! Ευελπιστώ να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έχουν δείξει όλοι στον σύλλογο, από τον Coach Κοκκινόπουλο μέχρι την διοίκηση και να μπορούμε να χαρούμε αυτό που κάνουμε!

Τέλος, ένα μήνυμα για τον κόσμο της Κομοτηνής…


Ο κόσμος από πρόπερσι, που ακόμα δεν ήμουν στην ομάδα, αγκαλιάζει την προσπάθεια της ΑΕ Κομοτηνής και γενικότερα βλέποντας την παρουσία και στις υπόλοιπες ομάδες, φανερώνει πως διψάει για μπάσκετ! Γενικά όσο γεμίζουν το κλειστό τόσο περισσότερο κίνητρο θα μας δίνουν

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια