Ο Ιωνικός απαντά στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου για τον μεταξύ τους αγώνα παίδων: «Η μισή αλήθεια που βολεύει»

Απάντησε στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, ο Ιωνικός με ανακοίνωση που μας απέστειλε για τον αγώνα παίδων της προηγούμενης αγωνιστικής αναφέροντας τα εξής:

«Η αλήθεια που βολεύει». Έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την ανακοίνωση του  Κεραυνό Ωραιοκάστρου γιατί είναι η μισή αλήθεια αυτή που βολεύει σε αυτούς.

Δεν θα θέλαμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση η αντιπαλότητα με το εν λόγω σωματείο αλλά μερικές φορές δεν γίνεται πρέπει να ειπωθούν όλα όσα έγιναν στον αγώνα.

Τα 20 παιδιά περίπου φίλαθλοι της ομάδος μας ηλικίας από 14 έως 18 ετών που αναφέρονται στην ανακοίνωση, μέχρι ένα σημείο φώναζαν υπέρ της ομάδας μας μέσα σε αθλητικά πλαίσια από την στιγμή όμως που δυο γονείς των φιλοξενούμενων απάντησαν με ύβρεις και άσεμνες χειρονομίες στα παιδιά, τότε δικαιολογημένα απάντησαν σε αυτούς τους τραγικούς γονείς ξεχνώντας ότι αναφέρονται σε ανήλικους.

Φυσικά σε όλα αυτά δεν έμειναν αμέτοχοι οι γονείς των παιδιών του Ιωνικού οι οποίοι πρώτοι ηρέμησαν τα παιδιά και τους έκαναν αυστηρές συστάσεις να σταματήσουν.

Μετά την λήξη του αγώνα τα παιδιά αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα και παρέμειναν οι γονείς να φωνάζουν αδικαιολόγητα. Όταν απαιτείς παιδεία από τους άλλους πρέπει πρώτα να την έχεις εσύ».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια