Δια… χειρός Σπυριδοπούλου, νίκη στον πόντο για τον Πρωτέα Βούλας

Παρά την όχι καλή του απόδοση ο Πρωτέας Βούλας, όπως έχασε δικό του παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, πήρε μεγάλη νίκη με 67-66 επί του πολύ καλού Πανιώνιου.

Η Αννα Σπυριδοπούλου με μία προπόνηση και μπαταρισμένο χέρι από τον τραυματισμό στο «Π. Γιαννακόπουλος»  ήταν εκείνη που…. λύτρωσε τον Πρωτέα με καλάθι στα 6΄΄ ενώ ακολούθησε άστοχη προσπάθεια της Λέξι Πίτερσεν. Οι «κυανέρυθρες» που «γλύτωσαν το έμφραγμα» από την χαμένη προσπάθεια της Σπιλιότις πριν μία εβδομάδα άξιζαν την νίκη σήμερα και είχαν προβάδισμα σε όλο το ματς αλλά όταν ένα τέτοιο ματς πάει στον πόντο όλα μπορούν να συμβούν. Σπουδαία εμφάνιση της Σκρμπα  με 17 π. 21 ριμπ.(10 επιθετικά) και θετικές Σπυριδοπούλου, Νικολοπούλου αλλά και η νεαρή Χατζηβασιλείου αμυντικά. Ο Πανιώνιος είχε εξαιρετική παρουσία από τις Θεοδωρομανωλάκη, Στεφανίδου και Χίλι  αλλά στάθηκε άτυχος στο φινάλε .

Δεκάλεπτα : 15-14, 28-34, 47-48, 67-66
Διαιτητές : Παπαφωτίου-Γιακείμη
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ: Καρλάφτη 3(1) , Κβτεντεραβιτσιούτε  8 , Σπυριδοπούλου 17 ,  Κολλάτου Ράτζα 6 , Σκρμπα 17 (21ριμπ.) , Νικολοπούλου 9,  Μυλωνάκη 2, Χατζηγιακουμή 5(1) , Αναστασοπούλου, Χατζηβασιλείου.
 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τσίκληρας-Γιαννουλάκης): Πίτερσεν 8 , Χίλι 15,  Τσιαδή 3 , Μπότσαρη 4 Σαμπούρλου Θεοδωρομανωλάκη  15 , Στεφανίδου 11 (2) , Πατεράκη 3  , Γρηγορίου 7.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια