Φιλική ισοπαλία μεταξύ Μακεδονικού και ΠΣ Ευκαρπίας

Στα πλαίσια της προετοιμασία της ανδρικής ομάδας για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ο Μακεδονικός φιλοξένησε στο κλειστό της Ευκαρπίας την ομάδα του ΠΣ Ευκαρπίας η οποία και μετέχει στην ίδια κατηγορία αλλά στον τρίτο όμιλο του πρωταθλήματος.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δουν την ετοιμότητα των παικτών τους καθώς και να τεστάρουν πεντάδες  και συστήματα τα οποία και θέλουν να χρησιμοποιήσουν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα του σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει 15-13 υπέρ του Μακεδονικού.  Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να δημιουργήσουν μια μικρή διαφορά λόγο και των αλλαγών του προπονητή του Μακεδονικού, Δημήτρη Μύθου,  ο οποίος μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής των παιχτών που είχε στην διάθεσή του, δίνοντας την ευκαιρία και σε νεαρούς αθλητές της ομάδας να αγωνιστούν, με το ημίχρονο τελικά να λήγει με 24-33.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Μακεδονικού κατάφεραν με πολύ καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση να μαζέψουν την διαφορά με το δεκάλεπτο να λήγει 46-49. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο η αναμέτρηση ήταν και πάλι ντέρμπι με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και τους δύο προπονητές να προσπαθούν να δουν από τους παίχτες τους όλα αυτά τα στοιχεία που δουλεύουν από την αρχή της προετοιμασίας, με την αναμέτρηση τελικά να λήγει στην κανονική της διάρκεια με σκορ 57-57.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια