Σπουδαία μεταγραφή με Σωτηρία Μαρίνου οι Δρομείς Τρίπολης Qatar Gas-Οι πρώτες της δηλώσεις

Η έμπειρη γκαρντ Σωτηρία Μαρίνου αποτελεί και επίσημα μέλος της φετινής γυναικείας ομάδας του Δρομέα Qatar Gas και καλείται να βοηθήσει την ομάδα της Τρίπολης να πετύχει το στόχο της παραμονής στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Οπως γράφει το http://www.contraepithesi.gr/ η «κυανοκίτρινη» ομάδα προχώρησε σε μία σπουδαία προσθήκη, καθώς η Σωτηρία Μαρίνου αποτελεί μια πολύ έμπειρη αθλήτρια που θα βοηθήσει εκτός από το σκοράρισμα και οργανωτικά την ομάδα της Αρκαδίας. Η Μαρίνου είναι γεννημένη 1982 έχει ύψος 1,75 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.

Η εμπειρία της είναι αναμφισβήτητη καθώς έχει τα τελευταία χρόνια περάσει από πάρα πολλές ομάδες της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΚΑΟ Μελισσίων, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας.

Τις προηγούμενες σεζόν έχει μια πολύ μεγάλη διαδρομή στην καριέρα της καθώς έχει αγωνιστεί με τις Καστοριά, Λασσάνη Κοζάνης, Θερμαϊκός Θέρμης, Τρίγλια, Αστέρας Καβάλας, Ολύμπια Λάρισας, Τιτάνες Δράμας, Πυλαία, Ολυμπιακός Βόλου και Αστέρας Εξαρχείων και Ωρωπό. Στο παρελθόν έχει υπάρξει μέλος μέλος της Εθνικής Νεανίδων.

Η ομάδα του Δρομέα Qatar Gas μετά από αυτή την μεταγραφή και παράλληλα την προσθήκη και της Μαρίας Μοσχοπούλου, γεμίζει με ποιότητα με τις προπονήσεις πλέον να πραγματοποιούνται με ολοκληρωμένο ρόστερ.

«Με σκληρή δουλειά η ομάδα θα πάει καλά!»

Την πρώτη της προπόνηση με την ομάδα του Δρομέα Qatar Gas πραγματοποίησε η έμπειρη γκαρντ Σωτηρία Μαρίνου, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας με τους «κυανόλευκους». Μετά το τέλος της προπόνησης το βράδυ της Πέμπτης η Μαρίνου είχε την ευκαιρία να μιλήσει αποκλειστικά στο «Κόντρα Επίθεση» για την συμφωνία αυτή με τον Αρκαδικό σύλλογο αλλά και για την αγωνιστική πρόκληση της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Στις πρώτο της σχόλιο αναφορικά με την συμφωνία συνεργασίας με τους Δρομείς Qatar Gas η Μαρίνου είπε:

«Είναι η πρώτη μου μέρα εδώ στην Τρίπολη καθώς και στο γήπεδο. Η ομάδα από τη στιγμή που μου έκανε μια πρόταση για να έρθω να αγωνιστώ εδώ, δεν με έβαλε σε μεγάλη διαδικασία σκέψεων, αφού αποτελούσε μια πρόκληση για μένα. Για να είμαι ειλικρινής και η Ματίνα (σ.σ. Τζανή) με επηρέασε στο να πάρω την τελική απόφαση, καθώς ήμασταν συμπαίκτριες στη Δράμα παλαιότερα. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά με αρκετή δουλειά και πολύ προπόνηση».

Αναφορικά με το τις προϋποθέσεις αυτές οι οποίες θα βοηθήσουν την ομάδα του Δρομέα Qatar Gas να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Σωτηρία Μαρίνου πρόσθεσε:

«Επειδή είναι μια καινούργια ομάδα και απαρτίζεται από νέες παίκτριες και αυτό δεν σημαίνει βάσει ηλικίας αν είναι μικρές ή μεγάλες. Αν η ομάδα είναι πολύ «δεμένη» και δεν υπάρχει κακία μεταξύ μας και παράλληλα καταφέρουμε μέσα στο γήπεδο να βγάλουμε μια ομοιογένεια και συνοχή, τότε τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή μας στην κατηγορίας πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Προσωπικά όμως δεν θα συμβιβαστώ μόνο με την παραμονή, αλλά και το κάτι παραπάνω και γι' αυτό το λόγο είμαι εδώ!»

Σε ότι έχει να κάνει με τις πρώτες της εντυπώσεις για την ομάδα και το γήπεδο η έμπειρη νεοαποκτηθείσα αθλήτρια του Δρομέα Qatar Gas, είπε:

«Όσο μπορώ να κρίνω γιατί στο γήπεδο είμαι μιάμιση ώρα, οι παίκτριες με καλωσόρισαν πολύ θερμά, η προπόνηση πήρα πάρα πολύ καλά με τον κόουτς και ελπίζω να συνεχίσουμε
έτσι. Ήταν πολύ όμορφα σαν πρώτη μέρα.».

Τέλος όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας η Μαρίνου είπε:

«Έχω εικόνα από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Σε διάστημα τελευταία τριών ετών η φετινή χρονιά πιστεύω ότι θα είναι πιο δυνατή. Άρα ο στόχος μας είναι η σκληρή δουλειά και πολύ προπόνηση, γιατί θα είναι δύσκολη η χρονιά φέτος. Πολλές παίκτριες από την Α1 έχουν κατέβει να αγωνιστούν σε ομάδες της Α2 και ακόμη και στα τοπικά της ΕΣΚΑ και επομένως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Φέτος είναι πολύ δυνατή η Α2!».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια