Εκλογές την Κυριακή στην ΕΟΚ-Τι αναφέρει η πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης

Πρόσκληση προς  όλα τα Σωματεία - Μέλη της εξέδωσε η Ε.Ο.Κ. στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Έχοντες υπόψη :

α) Τον Νόμο 2725/99, άρθρα 20, 22 και 24και τον Νόμο 4115/13 άρθρο 38, παρ. 7            
β) Τα άρθρα 8, 9, 10, 11, 12, 22, 23 & 37 του Καταστατικού της Ε.Ο.Κ.
γ) Την μ΄αριθμ. 38/12-8-2016 απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ.

Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

τα Σωματεία - Μέλη της Ομοσπονδίας σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή  4 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 9.30 π.μ., που θα γίνει στο Ξενοδοχείο DIVANICARAVEL(Βασ. Αλεξάνδρου 2 – τηλ. 210 7253725).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού από 1/1/2016 μέχρι 31/8/2016
Λογοδοσία και έκθεση πεπραγμένων απερχόμενης Διοίκησης - απαλλαγή του απερχομένου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής (2 μελών)
Αρχαιρεσίες για την Εκλογή α) Μελών Δ.Σ., 18 τακτικών και 5 αναπληρωματικών και β) Εξελεγκτικής Επιτροπής, 3 τακτικών και 2 αναπληρωματικών.
Εκλογή Τακτικού Εκπροσώπου της Ε.Ο.Κ. και αναπληρωτή του στην Ε.Ο.Ε.

Σε περίπτωση που δεν θα γίνει η απαρτία που προβλέπει το Καταστατικό, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα (ΔΕΥΤΕΡΑ 5-9-2016) στις 9.30 π.μ., στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

Στην περίπτωση αυτή, η Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα  του αριθμού των παρόντων Σωματείων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία των αρχαιρεσιών και την κατάθεση υποψηφιοτήτων έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της Ε.Ο.Κ.  και των Αθλητικών Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Α) Παρακαλούνται τα Σωματεία να έχουν τακτοποιήσει  μέχρι 29/8/2016 το αργότερο  τις συνδρομές τους προς την Ε.Ο.Κ., για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, που θα έχει σαν αποτέλεσμα, να καθυστερήσει η έναρξή της.

Β) Δικαίωμα ψήφου έχουν τα Σωματεία – Μέλη της Ε.Ο.Κ., που έχουν επιδείξει την προβλεπόμενη στο άρθρο 8 παρ. 5 του Καταστατικού της Ομοσπονδίας πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα στο άθλημα, κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Γ)  Οι υποψηφιότητες των κ.κ. αντιπροσώπων, που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Νέα Διοίκηση της Ομοσπονδίας, πρέπει να υποβληθούν το αργότερο 10 ημέρες προ της Γενικής Συνέλευσης, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό, ήτοι μέχρι τις 3 μ.μ. της 25/8/2016, στα γραφεία της Ε.Ο.Κ.

 Το κάθε Σωματείο έχει δικαίωμα να προτείνει για το Δ.Σ. ή την Εξελεγκτική Επιτροπή την υποψηφιότητα ενός Τακτικού ή ενός Αναπληρωματικού μέλους.

Ο υποψήφιος θα πρέπει, κατά του χρόνου της υποβολής της υποψηφιότητας, να είναι μέλος του Σωματείου με δικαίωμα να εκλέγει ή να εκλέγεται στα όργανα αυτού και να μη εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις του Ν. 2725/99. Η υποψηφιότητα υποβάλλεται μ΄ έγγραφο του Σωματείου, το οποίο πρέπει να περιέχει βεβαίωση για τα ανωτέρω.

Δ) Σχετικά με τον ορισμό αντιπροσώπων, που δικαιούνται να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση, σας παραπέμπουμε στις διατάξεις του Καταστατικού της Ε.Ο.Κ., που προβλέπει τον τρόπο ορισμού, αλλαγής και εν γένει εκπροσωπήσεων των Σωματείων Μελών στη Γενική Συνέλευση (αρ. 8).

Ε) Ο αντιπρόσωπος Σωματείου – Μέλους της Γενικής Συνέλευσης θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσει στη Συνέλευση αποδεικτικό στοιχείο της ταυτότητάς του (π.χ. αστυνομική ταυτότητα, Διαβατήριο, Άδεια οδήγησης κλπ), προκειμένου να εκτελέσει τα εκλογικά του καθήκοντα παρουσία του δικαστικού αντιπροσώπου

ΣΤ) Η  ως άνω διαδικασία για  την εκλογή των μελών του Δ.Σ.  της Ε.Ο.Κ. θα ισχύσει και για την εκλογή των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας στην Ε.Ο.Ε.  με την ίδια Εφορευτική Επιτροπή».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια