Επιστρέφουν πέντε «ξενιτεμένες» στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας

Ο Απόλλων Πτολεμαΐδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ενίσχυση της γυναικείας ομάδας με μία σειρά πολύ αξιόλογων αθλητριών. Έτσι επιστρέφουν και θα αγωνίζονται με τα χρώματα του οι ακόλουθες παίκτριες:

1. ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΤΑΟΥΛΑ

Αθλήτρια που αγωνίσθηκε για πολλά χρόνια στον Απόλλωνα και τον Αρίωνα, γέννημα θρέμμα της Πτολεμαΐδας, με παρουσία ετών στην Α1 γυναικών, δεινή αμυντικός, διακρίθηκε πάντοτε για το πάθος και το υψηλά στάνταρ απόδοσης, συντέλεσε αποφασιστικά στη περσινή άνοδο του Πήγασου Κρεμαστής στην Α2, δίπλα σε μία άλλη εξαιρετική μπασκετική φυσιογνωμία όχι μόνο της πόλης αλλά και της Ελλάδας γενικότερα, της Μάγδας Καραμπατζάκη.

2. ΜΑΡΙΑ ΧΩΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μέλος της χρυσής ομάδας κορασίδων, που το 2006 κατέκτησε το πανελλήνιο κορασίδων στην Tρίπολη και με παρουσίες στις εθνικές ομάδες, αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι (παράλληλα με τις σπουδές της), στην ομάδα του Α.Ο. Σερρών, στην Α2, με μεγάλη επιτυχία. Πιο ώριμη επιστρέφει για να βοηθήσει την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα της μπασκετικά βήματα.

3. ΝΙΚΗ ΧΩΛΟΠΟΥΛΟΥ

Πρόκειται για μία αθλήτρια που παρά το μικρό της ηλικίας της έχει να επιδείξει ήδη πολλές περγαμηνές στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Με κλήσεις και συμμετοχές σε εθνικές ομάδες διαφόρων ηλικιών, διακρίνεται για το μοναδικό πάθος, την εξαιρετική αγάπη και την σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Συμπαίκτρια με την αδελφή της Μαρία, από το πρώτο παιχνίδι αγαπήθηκε και έγινε βασικό μέλος της ομάδας των Σερρών. Παίκτρια που αποτελεί πρότυπο αγωνιστικότητας και ήθους, αποτελεί και αυτή μέλος της υπέροχης ομάδας των νεανίδων που το 2012 κατέκτησε το αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Κύμη.

4. ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΝΤΑΛΑ

Εξαιρετική νεαρή αθλήτρια, άλλη μία κοπέλα που τα τελευταία χρόνια διακρίθηκε αγωνιζόμενη στον Ηρακλή στην Α2, παράλληλα με τις πανεπιστημιακές της σπουδές. Διακρίθηκε από πολύ μικρή για το ταλέντο της , αγωνιζόμενη τόσο στον Αρίωνα όσο και στον Απόλλωνα. Αθλήτρια με εξαιρετικό χαραχτήρα και ιδιαίτερα ποιοτικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

5. ΕΥΑ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ

Ενίσχυση μέσα στην ρακέτα αποτελεί η παρουσία της στην ομάδα, με τις νεανίδες της οποίας κατέκτησε το 2012 το πανελλήνιο Νεανίδων στην Κύμη. Μετά από απουσία ενός έτους και συνδυάζοντας και αυτή τις σπουδές της με το μπάσκετ, έρχεται να ενισχύει με την πληθωρική παρουσία της την προσπάθεια του Απόλλωνα για διάκριση.

Επίσης είναι σημαντικό ότι παραμένουν στην ομάδα και ενισχύουν σημαντικά την προσπάθειας της, οι Κοτζαϊτση, Κρανιωτάκη και Πισιάνη, που τα τελευταία χρόνια αποτελούν βασικά στηρίγματα της ομάδας, με τις προοπτικές για το μπασκετικό τους μέλλον να είναι ιδιαίτερα ευοίωνες.


Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για την πολύτιμη παρουσία όλων αυτών των αθλητριών στις τάξεις του, κορίτσια που αποτελούν γέννημα θρέμμα της πόλης και εξέχον κομμάτι της ιστορίας του και την πεποίθηση του, ότι με την δική τους σημαντική συμβολή θα υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια