Φιλική νίκη για τους Τιτάνες Παλαμά επί του ΓΣ Σοφάδων

Με νέο φιλικό, μετά από αυτό που πραγματοποιήθηκε κόντρα στον Έσπερο Λαμίας εκτός έδρας, συνέχισαν τα τεστ προετοιμασίας τους οι Τιτάνες Παλαμά.

Το απόγευμα η ομάδα του Χάρη Φόρου φιλοξένησε τον ΓΣ Σοφάδων, με το τελικό 81-49 θα περνάει σε δεύτερη μοίρα και αυτό που προείχε ήταν να διαπιστωθεί σε μία ακόμη αναμέτρηση το επίπεδο ετοιμότητας των αθλητών σε διαφορετικού επιπέδου και χαρακτήρα αναμέτρησης εκατέρωθεν.

Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά μίας κατηγορίας και συναντήθηκαν με σκοπό να κρατήσουν την εγρήγορσή τους, οι μεν γηπεδούχοι μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για τη Γ’ Εθνική και οι δε φιλοξενούμενοι για να δώσουν ένα ακόμη δυνατό τεστ ανάμεσα στα ματς κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.

Οι Τιτάνες είχαν τα ηνία του αγώνα, πήραν από νωρίς προβάδισμα και κατάφεραν να αυξήσουν σταδιακά τη διαφορά, δοκιμάζοντας παίχτες και σχήματα αλλά και συστήματα σε διαφορετικές καταστάσεις τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση.

Η ομάδα του Κώστα Κομποδιέτα ήταν ανταγωνιστική για περίπου 15′ λεπτά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν για ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής όλους τους παίχτες, προκειμένου να δουν σε τι βαθμό μπορούν να προσφέρουν ενόψει συνέχειας.

Το σκορ ημιχρόνου ήταν 40-22, ενώ ακολούθως η διαφορά πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Παλαμιώτες έριξαν στη μάχη για αρκετή ώρα τους νεαρούς Ζαγανά και Βασίλη Φαλιάκη που σημείωσαν θετική εμφάνιση, έδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Εθνικής κατηγορίας και γενικότερα άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις για το τελικό 81-49.

Επόμενο φιλικό για τους Τιτάνες αυτό της Κυριακής (25/9) στο κλειστό του Παλαμά κόντρα στον Ερμή Αγιάς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια