Πρώτη συγκέντρωση για τις Ακαδημίες του Αρη-Φωτορεπορτάζ

Η αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε για τις Ακαδημίες του Αρη, με μία «ζεστή» εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στο «Nick Galis Hall».

Οι εκκολαπτόμενοι καλαθοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» μαζί με τους γονείς τους, στο «καλωσόρισμα» της νέας σεζόν. Μαζί τους, οι υπεύθυνοι, όπως και οι προπονητές των Ακαδημιών, οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά για τη χρονιά που ξεκινά.

Στους αθλητές των Ακαδημιών μίλησε και ο Δημήτρης Φλιώνης. Ο διεθνής γκαρντ, γέννημα- θρέμμα των Ακαδημιών της ομάδας, είπε στα παιδιά ότι κι εκείνος ήταν στη θέση που τώρα βρίσκονται και πως αν θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους, πρέπει να δουλέψουν σκληρά. Επισήμανε δε ότι πέρα από το αμιγώς αθλητικό κομμάτι, οφείλουν να γίνουν σωστοί άνθρωποι και να μην παραμελούν τις σπουδές τους.

Προς το τέλος της εκδήλωσης, στο γήπεδο βρέθηκαν οι Will Cummings, Michael Jenkins, Devyn Marble, Eric Buckner, Σπύρος Μούρτος και Βασίλης Καββαδάς, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους νεαρούς αθλητές.

Σημειώνεται ότι η έναρξη των προπονήσεων των Ακαδημιών θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν τα έργα ανακαίνισης στο γήπεδο κάτω από τη θύρα 1 του «Κλεάνθης Βικελίδης».


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια