Συνεχίζεται η ενίσχυση στην Τερψιθέα με Βαλέτα, Σπηλιότις, Καναβάρου και Μπάμπη-Τι δήλωσε ο Χρήστος Χρηστίδης

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΑΟ Τερψιθέας Γλυφάδας καλωσορίζει την αναγνωρισμένης αξίας Ελληνίδα πρώην διεθνή παίχτρια Καλλιόπη (Πέπη) Βαλέτα (1.82, SG) και επιβεβαιώνει την απόκτηση της  Ντανιέλ Σπηλιότις (1.85, PF) η οποία αγωνίστηκε στο σύλλογο και πριν από δύο χρόνια.  Επίσης, οι Νάνσυ Καναβάρου (21 ετών, PG) και η Χριστίνα Μπάμπη (20 ετών, SF) αποτελούν ελπιδοφόρες προσθήκες.

 Οι παραπάνω αθλήτριες έχουν ήδη ενταχθεί στην προετοιμασία, ενώ οι παράγοντες της Τερψιθέας βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ακόμη Ελληνίδων από την Α1. Τέλος, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται και η άφιξη της δεύτερης ξένης για την Τερψιθέα η οποία θα αγωνίζεται στη θέση Center και θα πρέπει να ενταχθεί άμεσα στο προπονητικό πρόγραμμα. 

Ο Χρήστος Χρηστίδης (team manager) σε δήλωσή του αναφέρει : «Αυτή την περίοδο γίνεται μία νέα αρχή στο μπάσκετ των γυναικών στην Τερψιθέα. Εκτός από την έλευση του Δημήτρη Τσολάκη ως τεχνικού διευθυντή και την αναδιοργάνωση των ακαδημιών με στόχο την ανάπτυξή τους, είμαστε συνεχώς με τον κ. Ζορμπά αλλά και με άλλη μέλη της διοίκησης σε επαφές με πολύ σημαντικούς επιχειρηματίες αλλά και με τον Δήμαρχο Γλυφάδας, οι οποίοι είναι πρόθυμοι και μας επιβεβαίωσαν ότι θα στηρίξουν την μοναδική ομάδα της Γλυφάδας που αγωνίζεται στην Α1 γυναικών. Απώτερος στόχος μας αποτελεί η ισχυροποίηση της ομάδας στην Α1 και η δημιουργία μίας ισχυρής ακαδημίας που θα παράγει νέους αθλητές στο χώρο του μπάσκετ».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια