Πρεμιέρα με άνετη νίκη για τις κορασίδες του Αρη

Οι κορασίδες του Αρη με καλή άμυνα και χωρίς να συναντήσουν αντίσταση στην επίθεση νίκησαν εύκολα εκτός έδρας τον ΕΟ Σταυρούπολης με 18-85,για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.

Ο Αρης από την αρχή του αγώνα ξέφυγε στο σκορ και συνέχεια μεγάλωνε την υπέρ του διαφορά, έχοντας ένα εύκολο βράδυ κερδίζοντας με 77 πόντους. Ο προπονητής Βαγγέλης Κουλακιώτης μοίρασε τον χρόνο ισάξια σε όλες τις αθλήτριες του, οι οποίες έπαιξαν πολύ καλά και σκόραραν και οι δέκα.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Σοφία Γκρίτζαλη με 22 πόντους, η οποία πέτυχε 4 πόντους παραπάνω από όσους πόντους πέτυχε όλη η ομάδα του ΕΟΣ. Επίσης, η Εύα Γράψα  πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων, πετυχαίνοντας 15 .
Δεκάλεπτα: 3-22, 4-43, 14-64, 18-85
Διαιτητές: Δικταπανίδης-Μιμηκόπουλος
ΑΡΗΣ(Κουλακιώτης): Γκρίτζαλη 22, Γράψα Εύα 15, Καρβουνιάδου 8, Βαντσιούρη 8, Μπαξεβανίδου 8, Κωφοκώτσιου 8, Νεοχωρίτη 6, Ουζούνη Μαρ. 5, Μπερμπέρη 3, Κυρπιζλίδου 2.

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ξενίδης): Κανάκη 5(1), Πολυχρονιάδου 4, Γιαγκίδου Μ. 4, Γεωργούση 3, Ντερκαραμπετιάν 2, Δροσάκη, Γαλτσίδου, Μαυρίδου, Τομπουλίδου, Γιαγκίδου Π.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια