Μια νίκη και μια ήττα στην Λευκάδα για τις γυναίκες του Παναθλητικού

Μια ήττα, την πρώτη μέρα, με 57-52 και μια νίκη τη δεύτερη ημέρα με 65-86 ήταν ο απολογισμός του γυναικείου του Παναθλητικού στα φιλικά που έδωσε στην έδρα της Λευκάδας, με τοπική Νίκη.


Δυο δυνατά φιλικά και για τις δυο ομάδες, που επέτρεψαν στους προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα  και να διορθώσουν τις αδυναμίες των ομάδων τους ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Παραλειπόμενα από τους αγώνες

Το πρώτο παιχνίδι έγινε το Σάββατο στις 19.30 (ήττα με 57-52) παρότι η ομάδα έφτασε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στο γήπεδο. Το δεύτερο παιχνίδι έγινε σήμερα στις 14.00 (νίκη με 86-65) και μετά το τέλος του αγώνα, η αποστολή ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής για Θεσσαλονίκη.

Δεν ακολούθησε την αποστολή η Ειρήνη Αναστασιάδου (επαγγελματικές υποχρεώσεις), ενώ δεν αγωνίστηκαν η Μπαλλά (διάστρεμμα) και στο δεύτερο παιχνίδι η Γαϊτάνη (μικροενοχλήσεις).


Πρώτη σκόρερ του Παναθλητικού Goalbet η Ναυσικά Σταυρίδου ενώ την πρώτη τους εμφάνιση με την ομάδα έκαναν οι δύο ξένες (Σούμπερτ και Μποϋκιν) οι οποίες άφησαν θετικές εντυπώσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια