Ίκαροι Σερρών: «Με το βλέμμα στο μέλλον»

Το ευχάριστο νέο που περίμεναν οι Ίκαροι δεν ήρθε ποτέ. Η Σερραϊκή ομάδα θα αγωνίζεται και φέτος στη Γ εθνική αφού δεν βγήκε, μέχρι στιγμής, ευνοημένη από ένα ντόμινο που θα δημιουργούνταν με πιθανές αποχωρήσεις ομάδων.

Αυτό όμως, όχι μόνο δεν κόβει τα… φτερά των Ικάρων αλλά από ότι φαίνεται τους δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νέα χρονιά.  Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Άρη Αθανασιάδη στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών «όχι δεν μας απογοητεύει καθόλου το ότι δεν θα αγωνιστούμε στη Β εθνική. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά. Αυτό που κάνουμε εδώ και τόσα χρόνια. Προτεραιότητα μας είναι τα νέα παιδιά και η ανάδειξη αθλητών. Οι κατηγορίες θα έρθουν από μόνες τους. Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας και αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε τη στήριξη των Σερραίων, της τοπικής κοινωνίας και των Σερραίων επιχειρηματιών».

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Στέργιος Ποργιόπουλος στην τεχνική ηγεσία των Ικάρων

Ο προπονητής Στέργιος Ποργιόπουλος σχολίασε:  «Το θέλαμε ως Ίκαροι να ανεβούμε, αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή (Έναρξη Β Εθνικής 2 Οκτώβρη) ίσως είναι καλύτερα για την ομάδα μας να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα που προετοιμάζεται εδώ και ένα μήνα. Είμαστε νεανική ομάδα και ο χρόνος πιστώνει υπέρ μας…. Με τη σημαντική ανανέωση που κάναμε φέτος με νέους ταλαντούχους αθλητές, υποσχόμαστε στους φιλάθλους θεαματικό και γρήγορο μπάσκετ. Στόχος μας και φέτος η παραμονή στη πρώτη τετράδα και η ανάδειξη του ταλέντου των νεαρών αθλητών μας. Ραντεβού στο ΔΑΚ Σερρών στις 16 Οκτωβρίου στην έναρξη του πρωταθλήματος». (Οι Ίκαροι θα υποδεχθούν την Αγία Βαρβάρα, την ομάδα του Στάθη Καμαράκη).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια