Ηττα στην Αγιά για τους Τιτάνες Παλαμά

Ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής  η ομάδα των Τιτάνων Παλαμά που ηττήθηκε με 74-62 από τον Ερμή Αγιάς.

Οπως γραφει το http://karditsasportiva.gr/ το συγκρότημα του Χάρη Φόρου, μετά το πρώτο φιλικό με χαρακτήρα δυνατής προπόνησης κόντρα στον Ολυμπιακό Καρδίτσας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω μπλακ-άουτ, ανέβασαν το βαθμό δυσκολίας των δοκιμαστικών αναμετρήσεων, αφού τέθηκαν αντιμέτωποι με τον νεοφώτιστο στη Β’ Εθνική και αρκετά ισχυρό Ερμή Αγιάς στο κλειστό της Λαρισινής κωμόπολης.

Οι Παλαμιώτες ηττήθηκαν με 74-62 από έναν αντίπαλο που θα έχει και φέτος πρωταγωνιστικές βλέψεις στη νέα κατηγορία και που ξεκίνησε την προετοιμασία του δύο εβδομάδες νωρίτερα από τους Τιτάνες και βρίσκεται, εύλογα, σε πιο προχωρημένο στάδιο
ετοιμότητας.

Οι Τιτάνες πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, κυρίως στο β’ ημίχρονο, αφού το παιχνίδι ξεκίνησε με νευρικότητα για τους παίχτες του Χ. Φόρου που προσπάθησαν να παρουσιάσουν ομοιογένεια και να ξεδιπλώσουν στο παρκέ τα όσα δουλεύονται στις προπονήσεις. Ο Ερμής πήρε από την αρχή προβάδισμα για το 22-15 του α’ δεκαλέπτου και το 39-26 του ημιχρόνου.

Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι απελευθερώθηκαν, έδειξαν κάποια δείγματα από τις αρετές τους και το επιθετικό τους κομμάτι, σε ένα τεστ που ασφαλώς είχε πολλά να προσφέρει στον Χάρη Φόρο και την ομάδα του, όσον αφορά το βαθμό ετοιμότητας και τι χρειάζεται να βελτιώσει ενόψει συνέχειας.


Το επόμενο φιλικό για τους Τιτάνες θα διεξαχθεί κόντρα στον Έσπερο Λαμίας την Τετάρτη (14/9) στο κλειστό του Παλαμά, αντίπαλο που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική αλλά στον 2ο Όμιλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια