Οι κληρώσεις και οι συπληρωματικές προκηρύξεις των πρωταθλημάτων νέων, εφήβων και παίδων της ΕΚΑΣΘ, λεπτό προς λεπτό από τα γραφεία της Ενωσης

Συνεχίζονται σήμερα με όλες τις κατηγορίες υποδομής αγοριών οι κληρώσεις της ΕΚΑΣΘ. Η αρχή θα γίνει στις 17:45 με τους νέους, ενώ θα ακολουθήσουν οι έφηβοι στις 18:30 και οι παίδες στις 19:30.
Το μπλογκ βρίσκεται στα γραφεία της Ενωσης και θα καλύψει λεπτό προς λεπτό την διαδικασία.

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος, ανέφερε τη σημασία που δίνει η Ένωση στα ηλιακά πρωταθλήματα και συνεχάρη την Επιτροπή Πρωταθλημάτων για τις πολλές ώρες που αφιέρωσε προκειμένου να προετοιμάσει την διαδικασία και να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των περισσοτέρων ομάδων.
  
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ

Η συμπληρωματική προκήρυξη αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε την τροποποίηση των άρθρων 1, 5, 6 & 10 της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Κ - 20  αγωνιστικής περιόδου 201/2016 ως εξής:

ΑΡΘΡΟ  1:  ΕΝΑΡΞΗ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Η έναρξη Πρωταθλήματος ορίζεται για την  ΤΡΙΤΗ  27/09/2016.

ΑΡΘΡΟ  5:  ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Α’  ΦΑΣΗ

Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή θα χωρισθούν  γεωγραφικά σε δύο (2) ομίλους των δέκα (10) και ένα όμιλο (1) των εννιά (9) & θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο (2) γύρους κατόπιν κλήρωσης.
Οι ομάδες του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Χ.Α.Ν.Θ & ΚΕΡΑΥΝΟΣ  ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ  θα αγωνισθούν με το εφηβικό τους τμήμα και τα αποτελέσματά τους δεν θα επηρεάσουν την βαθμολογία.

Β’ ΦΑΣΗ

Η ομάδα που θα καταλάβει την 1η  θέση κάθε ομίλου προκρίνεται στην  ημιτελική φάση.
Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2, 3, 4 κάθε ομίλου και ο καλύτερος 5ος, σύνολο δέκα (10) ομάδες, θα αγωνισθούν μεταξύ τους μετά από κλήρωση σε δύο (2) αγώνες (μέσα – έξω).
Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο και όσες τερμάτισαν δεύτερες στον όμιλό τους.
Σαν καλύτερος πέμπτος   θα προκριθεί η ομάδα με το μεγαλύτερο πηλίκο από τη διαίρεση των βαθμών που συγκέντρωσαν με τους αγώνες που έδωσαν στον όμιλό τους.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα λαμβάνεται υπόψη το πηλίκο της διαίρεσης των πόντων που σημείωσε η ομάδα με τους πόντους που δέχθηκε (υπερτερεί το μεγαλύτερο πηλίκο)
Σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας, θα ορίζονται μονοί αγώνες μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι πέντε (5) νικητές της Β’ Φάσης και οι  τρεις (3) πρώτοι των ομίλων, σύνολο οκτώ (8), θα αγωνισθούν μετά από κλήρωση σε δύο (2) αγώνες (μέσα – έξω).
Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι τρεις πρώτοι των ομίλων.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι νικητές των αγώνων της ημιτελικής φάσης (4 ομάδες), θα αγωνιστούν με σύστημα πουλ (ένας με όλους) σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο μετά από κλήρωση.

Δεν θα αγωνιστούν  μεταξύ τους, την δεύτερη αγωνιστική, οι νικητές της πρώτης αγωνιστικής. Ο πρώτος της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, ανακηρύσσεται πρωταθλητής Κ/20  της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αγων.περ.:2016/2017.

Οι ομάδες χωρίστηκαν γεωγραφικά σε τρεις ομίλους ως εξής:

1ος Ομιλος

ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΙΩΝΙΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΕΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ
ΑΡΗΣ ΕΦΗΒΙΚΟ

2ος Ομιλος

ΗΟΟΡ
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ
ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟ
ΓΑΛΑΖΙΟΙ
ΒΑΟ

3ος Ομιλος

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
ΑΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΑΡΕΤΣΟΥ
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
Ν. ΒΟΤΣΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛ.
Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ
ΧΑΝΘ ΕΦΗΒΙΚΟ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ

Η συμπληρωματική προκήρυξη αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε την τροποποίηση του άρθρου 5 (ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ) αντίστοιχα της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος ΕΦΗΒΩΝ  αγωνιστικής περιόδου 2016/2017 ως εξής:

ΑΡΘΡΟ  5:  ΤΡΟΠΟΣ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Α’ ΦΑΣΗ

Οι  δεκαεννέα (19) πρώτες ομάδες της ειδικής βαθμολογίας των πέντε τελευταίων ετών, θα χωριστούν σε δύο (2) ομίλους ως εξής:

1ος Όμιλος          2ος Όμιλος

1ος         11ος
2ος         12ος
3ος         13ος
4ος         14ος
5ος         15ος
6ος         16ος
7ος         17ος
8ος         18ος
9ος          19ος
10ος      

Οι υπόλοιπες ομάδες θα χωρισθούν γεωγραφικά σε έξι (6) ομίλους (3ος – 8ος) δύο (2) όμιλοι των οχτώ  (8) ομάδων και τέσσερις (4) όμιλοι των εφτά  (7) ομάδων. Οι ομάδες θα αγωνισθούν σε δύο (2) γύρους (εντός - εκτός) σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί μετά από κλήρωση.

Β’ ΦΑΣΗ

Οι τρείς  (3) πρώτοι των ομίλων 3ος -8ος, και οι δύο (2) καλύτεροι τέταρτοι  σύνολο είκοσι (20) ομάδες, μετά από κλήρωση θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο (2) αγώνες.

Σαν καλύτεροι τέταρτοι θα προκριθούν οι ομάδες με το μεγαλύτερο πηλίκο από τη διαίρεση των βαθμών που συγκέντρωσαν με τους αγώνες που έδωσαν στον όμιλό τους.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα λαμβάνεται υπόψη το πηλίκο της διαίρεσης των πόντων που σημείωσε η ομάδα με τους πόντους που δέχθηκε (υπερτερεί το μεγαλύτερο πηλίκο)
Σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας, θα ορίζονται μονοί αγώνες μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο.

Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι ομάδες που κατέλαβαν την 1η & την 2η θέση στην Α΄ φάση καθώς και οι ομάδες που αγωνίσθηκαν στον ίδιο όμιλο στην Α΄ φάση.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε τη χαμηλότερη θέση στη βαθμολογική κατάταξη και σε περίπτωση που κατέλαβαν την ίδια θέση στους ομίλους κατά την Α΄ φάση, με βάση την σειρά κλήρωσης.

Γ’ ΦΑΣΗ

Οι δέκα (10) νικητές της Β’ φάσης μετά από κλήρωση, θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο (2) αγώνες.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε τη χαμηλότερη θέση στη βαθμολογική κατάταξη και σε περίπτωση που κατέλαβαν την ίδια θέση στους ομίλους κατά την Α΄ φάση, με βάση την σειρά κλήρωσης.

Δ’ ΦΑΣΗ

Οι πέντε (5) νικητές* των αγώνων της Γ’ φάσης, οι  εννέα (9) ομάδες του 2ου ομίλου και ο 9ος και 10ος του 1ου ομίλου σύνολο δεκάξι (16) ομάδες  θα αγωνισθούν κατόπιν κλήρωσης σε διπλούς αγώνες (εντός-εκτός).

Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι ομάδες του 1ου ομίλου και οι έξι (6) πρώτες ομάδες του 2ου ομίλου

Οι ομάδες 9 & 10 του 1ου ομίλου και οι ομάδες 1-6 του 2ου ομίλου, τον πρώτο αγώνα θα τον δώσουν στην έδρα των αντιπάλων τους.

Ε’ ΦΑΣΗ

Οι οκτώ (8) νικητές* των αγώνων της Δ’ φάσης και οι οκτώ (8) ομάδες του 1ου ομίλου, σύνολο δεκαέξι (16) ομάδες  θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε  διπλά παιχνίδια.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις έδρες των ομάδων των οκτώ (8) νικητών της Δ΄ φάσης
Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους ομάδες οι 8 πρώτες ομάδες  του 1ου ομίλου

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι νικητές* των αγώνων της Ε’ φάσης (8 ομάδες) θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο (2) αγώνες κατόπιν κλήρωσης.

Δεν θα παίξουν μεταξύ τους σε περίπτωση που προκριθούν οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες του 1ου ομίλου.

Γηπεδούχοι στο πρώτο αγώνα  θα είναι :

α) η ομάδα που κατέλαβε την υψηλότερη θέση σε περίπτωση που αγωνίστηκαν στην πρώτη φάση στον ίδιο όμιλο και β) όπως κληρωθούν αν έχουν αγωνισθεί σε διαφορετικό όμιλο στην πρώτη φάση.

*Νικητής θεωρείται η ομάδα που στους δύο (2) αγώνες συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς. Αν συγκέντρωσαν τους ίδιους βαθμούς, τότε λαμβάνεται υπ’ όψη η διαφορά πόντων και αναδεικνύεται νικητής η ομάδα με την μεγαλύτερη διαφορά.

Αν συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε ορίζεται ένας αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο.

Στους παραπάνω αγώνες πρέπει να υπάρξει νικητής και δεν υπάρχει ισόπαλο αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση που λήξει από τον διαιτητή ισόπαλος θα συνεχισθεί με πεντάλεπτη παράταση  ή όσες παρατάσεις χρειάζονται για να αναδειχθεί νικητής.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι νικητές των αγώνων της ημιτελικής φάσης (4 ομάδες), θα αγωνιστούν με σύστημα πουλ (ένας με όλους) σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο μετά από κλήρωση. Δεν θα αγωνιστούν  τη πρώτη ημέρα οι ομάδες που έχουν καταλάβει τις δύο (2) πρώτες θέσεις του 1ου ομίλου της Α’ Φάσης και την δεύτερη ημέρα οι νικητές της πρώτης ημέρας.


Ο πρώτος της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, ανακηρύσσεται πρωταθλητής εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αγων.περ.:2016/2017 και αντιπροσωπεύει την Ένωση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2016/2017.

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε οκτώ ομίλους ως εξής:

1ος Ομιλος

ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ
ΑΡΗΣ
ΠΑΟΚ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
Ν. ΒΟΤΣΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΧΑΝΘ

2ος Ομιλος

Μ. ΑΛΕΞ. ΕΧΕΔΩΡΟΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΙΩΝΙΚΟΣ
ΕΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ

3ος Ομιλος

ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ
ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ
ΚΟΥΦΑΛΙΑ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

4ος Ομιλος

ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΔΕΚΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ
ΗΟΟΡ
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ

5ος Ομιλος

ICBS
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΔΑΣΩ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
ΒΑΟ

6ος Ομιλος

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ
ΜΑΚΑΜΠΗ
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ
ΗΦΑΙΣΤΟΣ
ΜΕΝΤ

7ος Ομιλος

ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΑΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛ.
ΑΡΕΤΣΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
GBA
ΑΡΜΕΝΙΚΗ

8ος Ομιλος

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
ΖΕΦΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΑ
ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

Η συμπληρωματική προκήρυξη αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε την τροποποίηση 5 (ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ) αντίστοιχα της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ  αγωνιστικής περιόδου 2016/2017 ως εξής:

ΑΡΘΡΟ  5:  ΤΡΟΠΟΣ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Α’ ΦΑΣΗ

Οι  δεκαεπτά   (17) πρώτες ομάδες της ειδικής βαθμολογίας των πέντε τελευταίων ετών, μαζί με την ΜΙΚΤΗ ΕΚΑΣΘ, σύνολο (18) δεκαοχτώ  ομάδες θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε ένα γύρο σύμφωνα με το πρόγραμμα κατόπιν κλήρωσης με κλειδάριθμο 20 ομάδων.

Οι υπόλοιπες ομάδες θα χωρισθούν γεωγραφικά σε δύο (2) ομίλους  των δέκα  (10) ομάδων  &  τρείς (3) ομίλους των  εννέα (9) ομάδων, και θα αγωνισθούν σε δύο (2) γύρους (εντός - εκτός) σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί μετά από κλήρωση.

Οι αγώνες της Μικτής Ε.ΚΑ.Σ.Θ. θα διεξάγονται στις έδρες των αντιπάλων, ημέρες ΤΕΤΑΡΤΗ ή ΠΕΜΠΤΗ και τα αποτελέσματά τους δεν θα επηρεάζουν την Βαθμολογία.
Από την ομάδα που δεν θα προσέρχεται στον αγώνα με την ΜΙΚΤΗ, θα αφαιρείται ένας (1) βαθμός από την τελική βαθμολογία του ομίλου.

Β’ ΦΑΣΗ

Β-Α

Οι δώδεκα (12) πρώτες ομάδες του 1ου ομίλου προκρίνονται απευθείας στην Γ’ Φάση.
Οι δύο (2) πρώτες ομάδες  των ομιλών  (2 έως 6)  και ο καλύτερος 3ος και οι ομάδες που κατέλαβαν  τις θέσεις 13, 14, 15, 16, του 1ου ομίλου, σύνολο 16 ομάδες, θα αγωνισθούν σε δύο αγώνες (μέσα –έξω) κατόπιν κλήρωσης. 

Σαν καλύτερος τρίτος  θα προκριθεί η ομάδα με το μεγαλύτερο πηλίκο από τη διαίρεση των βαθμών που συγκέντρωσαν με τους αγώνες που έδωσαν στον όμιλό τους.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα λαμβάνεται υπόψη το πηλίκο της διαίρεσης των πόντων που σημείωσε η ομάδα με τους πόντους που δέχθηκε (υπερτερεί το μεγαλύτερο πηλίκο)

Σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας, θα ορίζονται μονοί αγώνες μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο.

Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους ομάδες που ήταν ήδη στον ίδιο όμιλο στην Α’ Φάση καθώς και οι ομάδες που κατέλαβαν κατά την Α’ Φάση, την ίδια θέση.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την χαμηλότερη θέση στην βαθμολογική κατάταξη.

Οι ομάδες του 1ου ομίλου δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους και θα αγωνισθούν στον δεύτερο αγώνα στην έδρα τους. 

Β-Β

Οι τέσσερεις (4) πρώτες ομάδες του 1ου ομίλου θα παίξουν μεταξύ τους τρεις αγώνες στις έδρες που δεν έπαιξαν στην 1η φάση έτσι θα σχηματισθεί μεταξύ τους τελική βαθμολογία από τους αγώνες της 1ης και 3ης φάσης.

Γ’ ΦΑΣΗ  (16 Ομάδες)

  Οι οκτώ (8) νικητές* των αγώνων της Β’ φάσης, και οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 5 – 12 του 1ου ομίλου, σύνολο 16 ομάδες, θα αγωνισθούν κατόπιν κλήρωσης σε δύο (2) αγώνες (μέσα – έξω). Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις (5 έως 12) του 1ου ομίλου.

*Νικητής θεωρείται η ομάδα που στους δύο αγώνες συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς. Αν συγκέντρωσαν τους ίδιους βαθμούς, τότε λαμβάνεται υπ’ όψη η διαφορά πόντων και αναδεικνύεται νικητής η ομάδα με την μεγαλύτερη διαφορά.

Αν συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε ορίζεται ένας αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο.

Στους παραπάνω αγώνες πρέπει να υπάρξει νικητής και δεν υπάρχει ισόπαλο αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση που λήξει από τον διαιτητή ισόπαλος θα συνεχισθεί με πεντάλεπτη παράταση  ή όσες παρατάσεις χρειάζονται για να αναδειχθεί νικητής

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι οκτώ (8) νικητές* των αγώνων της Γ  φάσης και οι τέσσερις (4) πρώτοι του 1ου ομίλου σύνολο δώδεκα (12) ομάδες  θα αγωνισθούν  μεταξύ τους μετά από κλήρωση σε δύο αγώνες ( έδρες εναλλάξ).

Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ οι τέσσερις (4) πρώτοι του 1ου ομίλου.

Γηπεδούχοι στο πρώτο αγώνα  θα είναι :
α) η ομάδα που κατέλαβε την χαμηλότερη θέση σε περίπτωση που αγωνίστηκαν στην πρώτη φάση στον ίδιο όμιλο και β) όπως κληρωθούν αν έχουν αγωνισθεί σε διαφορετικό όμιλο στην πρώτη φάση.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι έξι (6) νικητές της ημιτελικής φάσης θα αγωνισθούν με σύστημα Πουλ (ένας με όλους) σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο με βάση κλειδάριθμο των (6) ομάδων.  Τους αριθμούς 1-4 θα καταλάβουν εφόσον προκριθούν οι ομάδες τις Β-Β φάσης με βάση την τελική βαθμολογίας της φάσης αυτής, η δε άλλοι θα πάρουν κλειδάριθμο μετά από κλήρωση.

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε έξι ομίλους ως εξής:

1ος Ομιλος

ΠΑΟΚ
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΑΡΗΣ
ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ
ΒΑΟ
ΧΑΝΘ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ
ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ
Ν. ΒΟΤΣΗΣ
ΜΙΚΤΗ ΕΚΑΣΘ

2ος Ομιλος

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ
ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥΥ
ΚΟΥΦΑΛΙΑ
ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ
ΠΥΡΓΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ

3ος Ομιλος

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑΣ
ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΔΕΚΑ
ΕΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΗΟΟΡ

4ος Ομιλος

ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ICBS
ΔΑΣΩ
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ
ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ
ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

5ος Ομιλος

ΚΑΝΑΡΗΣ
ΒΙΚΤΩΡ
ΜΕΝΤ
ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΑΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΡΕΤΣΟΥ
GBA

6ος Ομιλος

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
ΖΕΦΥΡΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛ.
ΒΕΡΓΙΝΑ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Τα πλήρη προγράμματα σε λίγο από άλλη ανάρτηση

Οι κληρώσεις είναι προσφορά:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια