Ξεκινούν οι προπονήσεις και οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας

Aυτή την εβδομάδα ξεκινούν οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας. Θα υπάρξει προσωπική ενημέρωση όλων των αθλητριών για το αναλυτικό πρόγραμμα. Παράλληλα ξεκινούν και οι εγγραφές κοριτσιών από 5 ετών και άνω.

Οι προπονήσεις γίνονται με την επίβλεψη εξειδικευμένων και καταξιωμένων προπονητριών, σε ένα σύλλογο που έχει αποδείξει την διαχρονική αξία του στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Η διοίκηση του Απόλλωνα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής επιδιώκοντας σταθερά από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, την στελέχωση των αγωνιστικών της τμημάτων.

Σκοπός των πρότυπων ακαδημιών του Συλλόγου, είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παιδιών για το μπάσκετ, σε ένα υγιές μαθησιακό-αθλητικό περιβάλλον, επιτρέποντας παράλληλα στις μικρές αθλήτριες να απελευθερώσουν την φαντασία και το προσωπικό τους ένστικτο και να διοχετεύσουν την ενεργητικότητά τους σε μία δημιουργική απασχόληση. Ο Απόλλωνας έχει πολύχρονη παρουσία στη κορυφή των ηλικιακών πρωταθλημάτων πανελλαδικά, με πολλές παρουσίες στην πρώτη τριάδα και ενδεικτική την φετινή πρόκριση και έκτη πανελλήνια θέση των κορασίδων και νεανίδων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια