Ηττα στον… πόντο από την Χατάι για τις γυναίκες του Ολυμπιακού-Φωτορεπορτάζ

Καλά στοιχεία έδειξε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του κόντρα στη Χατάι, παρά την ήττα του στο… νήμα, με 60-59.

Την ευκαιρία να συνεχίσει τις δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτριών της είχε η Ελένη Καπογιάννη απέναντι στην τουρκική ομάδα. Το τελικό 59-60, που λίγη σημασία έχει σε αυτό το διάστημα της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων», διαμορφώθηκε από μία εύστοχη βολή της Σνούτσινα κι ενώ οι δύο αντίπαλοι ήταν ισόπαλοι 59-59 στα τελευταία 14’’. Οι Πειραιώτισσες αγωνίστηκαν χωρίς τη Λικέντρα Τζόνσον, ενώ δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην προετοιμασία η Λινέτα Κάιζερ και η Ερλάνα Λάρκινς, οι οποίες θα ενταχθούν με την υπόλοιπη ομάδα τον Οκτώβριο. Σε γενικές γραμμές, οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, είχαν αρκετά καλά διαστήματα και φανέρωσαν ορισμένες από τις αρετές τους στον τρόπο παιχνιδιού. Τώρα, θα αγωνιστούν στο «First International Olympiacos Tournament» που θα ξεκινήσει την Παρασκευή (23/09) στο Καρπενήσι, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, δήλωσε μετά το δεύτερο φιλικό με τη Χατάι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε στην άμυνά μας και να συνηθίσουμε να παίζουμε ένα ρυθμό παραπάνω από ό,τι στην Ελλάδα. Γενικά, 100% δεν έχουν ενταχθεί οι μεταγραφές μας. Έχουμε καλά διαστήματα σε άμυνα και επίθεση, αλλά και κενά που πρέπει να τα βελτιώσουμε. Όπως επίσης θα πρέπει να προπονήσουμε το μυαλό μας σε καταστάσεις πίεσης, άγχους και φωνής. Στην αρχή λίγο ζοριστήκαμε και μας πήρε κάποιο χρονικό διάστημα να το ισορροπήσουμε, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν πάρα πολύ θετικό φιλικό για εμάς. Είμαστε σε καλό επίπεδο για το στάδιο της προετοιμασίας μας, γιατί βασικά κομμάτια του ρόστερ δεν τα έχουμε προσθέσει ακόμα. Προχωράμε με πολλά συν από την μέχρι στιγμής συνολική εικόνα της προετοιμασίας».

Δεκάλεπτα: 6-10, 26-30, 41-50, 59-60.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια