Ολοκληρώθηκε το 2nd Preseason Champions Basketball camp-Φωτορεπορτάζ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2nd Preseason Champions Basketball camp στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Πανοράματος με την συμμετοχή 55 παιδιών.

Οι αθλητές είχαν την δυνατότητα να δουλέψουν στα basic fundamentals του αθλήματος σε μορφή σταθμών, να βελτιώσουν την Νευρομυϊκή Συναρμογή δουλεύοντας με τον γυμναστή του Camp Κώστα Μαυράκη, να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης στο κολυμβητήριο Πανοράματος και να διασκεδάσουν με ασκήσεις στον στίβο μάχης.

Το παρών έδωσε και ο διαιτητής Τζανής Αγραφιώτης που εξήγησε τους κανόνες του αθλήματος με παραδείγματα ενώ έκανε το χατίρι στους αθλητές να σφυρίξει στο εσωτερικό διπλό.

Στην παρέα και οι αμερικανοί μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ που έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές με τους μικρούς αθλητές βγαίνοντας φωτογραφίες μαζί τους. Σε όλους τους αθλητές πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις και θα παραδοθεί εντός του 15ημέρου ατομικός φάκελος αξιολόγησης από προπονητές και γυμναστή.

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους υποστηρικτές του Camp, το ταχυεδεσματοπωλείο MARTILO και το οπωροπωλείο Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ για την άψογη συνεργασία.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και προσωπικά τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμου κ. Σωκράτη Δωρή ,τον Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ κ.Καρτάλη Γιάννη καθώς και τους προπονητές του Δημοτικού κολυμβητηρίου Πανοράματος.

Στα πλαίσια της συνεργασίας έγινε δωρεά στο κλειστό γυμναστήριο πανοράματος δύο δερμάτινων μπαλών και στο Κλειστό κολυμβητήριο Πανοράματος σκούφων κολύμβησης.






































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια