Διεθνές Κύπελλο U15 Κολινδρού: MVP ο Ρογκαβόπουλος–Η τελετή λήξης και οι απονομές

Με την παράταξη των ομάδων στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου ξεκίνησε η τελετή λήξης. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Δήμος διάβασε τον παρακάτω χαιρετισμό του ΔΣ της ΕΟΚ:

«Το 2ο  Διεθνές Κύπελλο Καλαθοσφαίρισης Ανδρών, κάτω των 15, Κολινδρού, είναι η συνέχεια του διεθνούς προπονητικού camp και πλέον αποτελεί μια πραγματικότητα για το   Ελληνικό αλλά και το Ευρωπαϊκό  Μπάσκετ και φυσικά  αποτελεί θεσμό για τα δεδομένα του αθλήματος.

Αποχαιρετώντας τους νεαρούς αθλητές, νιώθουμε την ανάγκη για άλλη μια φορά να τονίσουμε ότι, το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας, διαδραματίζει το σπουδαιότερο ρόλο στην εξέλιξη του αθλήματος, ειδικά δε στην Χώρα μας που το μπάσκετ έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και καθρεπτίζει την παραγωγική διαδικασία, στην πορεία εξέλιξης και προόδου του Ελληνικού Μπάσκετ.

Σε μια εποχή που το Ελληνικό  Μπάσκετ, έχει κερδίσει την διεθνή καταξίωση και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις του Αθλήματος, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι ο Κολινδρός, η Πιερία αποτελεί πλέον σταθμό και σημείο αναφοράς για την παραγωγική διαδικασία τόσο της Ελληνικής, όσο και της Ευρωπαϊκής  Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Είναι χαρά αλλά και υποχρέωσή μας, να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Κολινδρού κ. Ευάγγελο Λαγδάρη, τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, αλλά και τους απλούς πολίτες και φυσικά τους φίλους της Καλαθοσφαίρισης, που μας έχουν αγκαλιάσει όλα αυτά τα χρόνια και που βοήθησαν καθοριστικά για την φετινή διεξαγωγή του 2ου Διεθνούς Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης  Ανδρών U 15 της Ιστορικής πόλης του Κολινδρού.

Στην συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμούς ο Αντώνης Παπαγιαννούλης (πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.,  ο Ευάγγελος Λαγδάρης (Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού) και ο Κώστας Πολίτης (τεχνικός υπεύθυνος ανάπτυξης της ΕΟΚ).

Την καλύτερη πεντάδα των αγώνων αποτέλεσαν οι Νίκος Ρογκαβόπουλος, Παναγιώτης Οικονόμου, Τούντορ Λούνγκου (Ρουμανία), Μιχαήλ Μολντοφ (Βουλγαρία) και Φώτης Γεωργαλάς. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης.

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος που παρέλαβε το έπαθλο από τον αντιδήμαρχο Πύδνας Κολινδρού Κωνσταντίνο Κακάνη.

Η τελική βαθμολογία έχει ως εξής:

ΕΛΛΑΣ Β  6
ΕΛΛΑΣ  Α   5
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  4
ΡΟΥΜΑΝΙΑ  3

Στην νικήτρια ομάδα, την Ελλάδα Β,  το κύπελλο απένειμαν οι Κώστας Πολίτης και Ευάγγελος Λαγδάρης.

Ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων,  διπλωμάτων  και τιμητικών πλακετών στους συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές.

Έτσι το 2ο Διεθνές Κύπελλο Καλαθοσφαίρισης Ανδρών, κάτω των 15, Κολινδρού, έφθασε στο τέλος του.  Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών, «όλοι εμείς αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι, γιατί είναι αποδεκτό από όλους ή αν θέλετε αποτελεί μια αθλητική πραγματικότητα, ότι το μέλλον του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Μπάσκετ, συνεχίζει να χτίζεται το 2ο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου κάθε χρόνο στην πανέμορφη και ιστορική πόλη του Κολινδρού. Εκφράζουμε για μία ακόμη φορά, τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που πασχίζουν για τη λειτουργία του θαυμάσιου αυτού προπονητικού Κέντρου».

Τέλος οι αθλητές και οι προπονητές, έβγαλαν την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια