Η Sheila Boykin, δεύτερη ξένη του Παναθλητικού Goalbet

O Παναθλητικός Goalbet ανακοίνωσε την απόκτηση της αθλήτριας Boykin Sheila (23 ετών, 1.88, center) η οποία αποφοίτησε από το πασίγνωστο κολέγιο Louisiana State της περιφέρειας Southeastern (SEC).






Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας της, αποτέλεσε βασικό στέλεχος της εντυπωσιακής πορείας του LSU με το οποίο έφτασε 2 φορές στα ημιτελικά της περιφέρειας και άλλες δύο φορές στο Top16 του NCAA. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιφέρεια SEC αποτελεί μία εκ των κορυφαίων του NCAA ενώ το 2015 ανέδειξε 5 ομάδες στο Top25 του NCAA. Μάλιστα την ίδια χρονιά, το LSU, έφτασε στα ημιτελικά της περιφέρειας αποκλείοντας το Kentucky (No12) όπου και αποκλείστηκε από το South Carolina (No2) το οποίο έφτασε στα ημιτελικά του NCAA.

Η Sheila Boykin αγωνίστηκε ως βασική σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας την τελευταία της χρονιά έχοντας αξιοσημείωτη παρουσία με: 6 πόντους, 6 ριμπαόυντς, 1.5 ασίστ σε 25’ συμμετοχής

Η Boykin διακρίνεται για την εξαιρετική αμυντική της παρουσία ενώ έχει μεγάλη έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ όντας μια εκ των καλύτερων στην περιφέρειά της. Διαθέτει πληθώρα κινήσεων στο low post έχοντας υψηλά ποσοστά ευστοχίας (50% στα δίποντα)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια