Από το NCAA στα Πεύκα ο Τσελεντάκης

Νέα προσθήκη για τους Μαχητές Δόξας Πεύκων ο NCAAer Μανώλης Τσελέντάκης. Είναι γεννημένος το 1993, έχει ύψος 1,97 και αγωνίζεται στις θέσεις γκαρντ/φόργουορντ.







Ξεκίνησε από την Ακαδημία Αστέρια και έγινε 41 φορές διεθνής με τις εθνικές ομάδες παίδων, εφήβων και νέων ανδρών κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο στο Βαλκανικό εφήβων το 2009.

Στη συνέχεια έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι αρχικά για το πανεπιστήμιο St Louis και μετέπειτα για το New Jersey Teck και τους Highlanders. Πέρσι στην τελευταία του χρονιά στο πανεπιστήμιο ξεκίνησε βασικός στα 27 από τα 34 παιχνίδια και σε 16 λεπτά συμμετοχής είχε συνεισφορά σε όλες τις κατηγορίες.

Πρόκειται για ένα πολύ αθλητικό παίκτη με πολύ ενέργεια και πάθος. Ταιριάζει απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας και θα είναι σίγουρα μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια