Η Ναυσικά Σταυρίδου στον Παναθλητικό Goalbet-Φωτορεπορτάζ και δηλώσεις της παίκτριας και του Βασίλη Πρασσά

Ο Παναθλητικός Goalbet ολοκλήρωσε την μεταγραφική του ενίσχυση αφήνοντας για το τέλος την προσθήκη μίας εκ των κορυφαίων Ελληνίδων καλαθοσφαιριστριών, της Ναυσικάς Σταυρίδου (30 ετών, 1.82, guard/forward).

Η Ναυσικά Σταυρίδου ξεκίνησε από την ΜΕΝΤ ενώ έχει αγωνιστεί στην Α1 με Siemens, Απόλλων Πτολεμαΐδας, Άρη, Αναγέννηση Ν. Ρυσσίου και ΠΑΟΚ.

Αποτελεί την πρώτη Ελληνίδα σκόρερ της Α1 Γυναικών κατά την τελευταία 3ετία σκοράροντας 15 πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι.

Την περσινή χρονιά αγωνιζόμενη στον ΠΑΟΚ αναδείχτηκε 1η σκόρερ του συλλόγου, κατακτώντας την 3η θέση στην κανονική σεζόν της Α1. Την σεζόν 2014 – 2015 οδήγησε την Αναγέννηση Ν. Ρυσσίου στον τελικό κυπέλλου και στην 4η θέση του Α1 γυναικών
Είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών (36 συμμετοχές) ενώ έχει φορέσει το εθνόσημο και με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες κορασίδων, νεανίδων και νέων γυναικών έχοντας συνολικά 82 διεθνείς παρουσίες

Η Ναυσικά Σταυρίδου αφού φόρεσε την αγαπημένη φανέλα με το Νο9 έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στο επίσημο site του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος μια ομάδας που με εντυπωσίασε από την φιλοσοφία της, τον προγραμματισμό της και την εντυπωσιακή οργάνωσή της σε όλα τα επίπεδα. Υπεραξία στον σύλλογο προσδίδουν και τα διοικητικά στελέχη που γνώρισα όπως οι κοι Πρασσάς, Γιαρένης, Τσιλιφώνης, Μίλκας τα οποία κατέχουν σημαντική τεχνογνωσία στο μπάσκετ. Είναι πολύ σπουδαίο τόσο για τη Θεσσαλονίκη όσο και για το γυναικείο μπάσκετ να υπάρχουν σύλλογοι σαν τον Παναθλητικό που επενδύουν τόσο στα τμήματα υποδομής γυναικών όσο και σε ένα πολύ υγιές αναπτυξιακό μοντέλο. Εξίσου σημαντική είναι και η στήριξη που έχει ο σύλλογος από σπουδαίες επιχειρήσεις με κορυφαία την Goalbet την οποία και ευχαριστώ για την συμβολή της στην επίτευξη της συμφωνίας. Χαίρομαι που θα συναντήσω και πάλι την coach Καφαντάρη με την οποία συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο Ρύσιο. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να βοηθήσουμε τον Παναθλητικό να καταξιωθεί στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ. Άλλωστε τα κορίτσια που ήρθαν φέτος στον σύλλογο είναι πολύ νέα και πάρα πολύ ταλαντούχα και μπορούν να κάνουν σπουδαία καριέρα σε συνδυασμό με την πρόοδο του συλλόγου».

Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Βασίλης Πρασσάς τόνισε: «Καλωσορίζουμε μια τόσο μεγάλη αθλήτρια στον σύλλογό μας. Η Ναυσικά αποτελεί αθλήτρια πρότυπο για το γυναικείο μπάσκετ αλλά και για τα πολλά νέα παιδιά που ανήκουν στον σύλλογό μας. Ελπίζουμε ότι το ταλέντο και η εμπειρία της θα βοηθήσουν τον σύλλογο να ανταπεξέλθει στο φετινό πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1. Πιστεύουμε ότι η Ναυσικά θα βοηθήσει στο έπακρο και τα υπόλοιπα κορίτσια του ρόστερ τα οποία παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν όλες τις προϋποθέσεις για μια εξαιρετική χρονιά. Ελπίζουμε ότι παρά το πολύ χαμηλό μ.ό. ηλικίας (21,5 έτη) της ομάδας θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί χωρίς να αλλοιωθεί η αναπτυξιακή φιλοσοφία του συλλόγου που επενδύει σε νεαρά παιδιά. Άλλωστε στον σύλλογο αθλούνται πάνω από 100 κορίτσια ενώ την φετινή χρονιά οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής αυξήθηκαν κατακόρυφα και σε αυτό συνέβαλε τόσο η παρουσία της coach Καφαντάρη όσο και η έλευση σπουδαίων αθλητριών με κορυφαία την Ναυσικά. Θα ήθελα κλείνοντας να ευχαριστήσω θερμά τον μέγα χορηγό του συλλόγου, την Goalbet που χωρίς την συμβολή της θα ήταν αδύνατο να έλθει μια τόσο σπουδαία αθλήτρια στον σύλλογό μας».




                                             

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια