Απορροφάται από την ΑΕΕ Τούμπας ο Ερμής Καλαμαριάς- Σημαντική ενίσχυση με έξι παίκτες

Η ΑΕΕ Τούμπας ανακοίνωσε ότι,  «με ιδιαίτερη χαρά, αλλά και με αντίστοιχο αίσθημα ευθύνης, υποδέχεται στις τάξεις του το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ερμή Καλαμαριάς, το οποίο συγχωνεύεται με την ΑΕΕΤ μέσω απορρόφησης.





Η ομάδα του Ερμή την τελευταία τριετία έχει να επιδείξει αξιοζήλευτη πορεία τόσο σε επίπεδο ανδρών, καθώς βασιζόμενη σε νεαρούς αθλητές, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έχουν κλείσει τα 20 χρόνια, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ1 κατηγορίας της ΕΚΑΣΘ, κυρίως όμως σε επίπεδο τμημάτων υποδομής, τα οποία όχι μόνο κάθε χρόνο κατάφερναν να περάσουν τη φάση των ομίλων αλλά έφταναν και αρκετά παρακάτω (στους 16 της Θεσσαλονίκης το 2013-2014 οι Έφηβοι και το ίδιο το 2014 - 2015 οι Παίδες, οι οποίοι το 2015 - 2016 έφτασαν στους 20 της πόλης).

Προκειμένου η εντυπωσιακή -δεδομένων των συνθηκών- πορεία των παιδιών αυτών να μην αποτελέσει έναν κύκλο που κλείνει, αλλά αντίθετα να ενισχυθεί με τρόπο που θα οδηγήσει σε νέους κύκλους επιτυχιών, τα σωματεία μας, ΑΕΕΤ και Ερμής, έκριναν πως η ένταξη του συνόλου των αθλητών στην ερυθρόλευκη οικογένεια της Τούμπας θα εξασφαλίσει το μίνιμουμ των προϋποθέσεων για να συνεχίσουν (συνεχίσουμε, πλέον) την προσπάθεια με την ίδια αποτελεσματικότητα.

Η Αθλητική Ένωση Ελπίδα Τούμπας δεν μπορεί παρά να ευχαριστήσει τον κόουτς Παναγιώτη Σίσκο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο σωματείο μας με την πρωτοβουλία του να μας μπολιάσει με τα μπασκετικά του παιδιά. Ευχαριστίες επίσης αξίζουν και στο σωματείο του Ερμή Καλαμαριάς, και ιδίως στον Πρόεδρό του, Κώστα Ματθαιόπουλο, ο οποίος με γνώμονα το συμφέρον των αθλητών συνέπραξε στην απορρόφηση του σχεδόν τριακονταετούς τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ερμή από το σωματείο μας».

Σημαντική ενίσχυση με έξι παίκτες

Η ΑΕΕΤ ξεκινά τον μαραθώνιο της 10ης σεζόν της αύριο το βράδυ, και υποδέχεται μισή ντουζίνα νέους αθλητές που θα ιδρώσουν τη φανέλα της.

Μετά τη μακρά μεταγραφική περίοδο (που έχει αφήσει μία τουλάχιστον εκκρεμότητα), αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Ελπίδα Τούμπας θα είναι (πέρα από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους που συνεχίζουν από πέρσι) οι:

1) Κώστας Νεράντζης (1996, από Μέγα Αλέξανδρο)
2) Γιάννης Κουλουμπής (1992, από ΚΣ Γέφυρας)
3) Γιάννης Παπαϊωάννου (1981, από ΑΣ Πλατεία)
4) Χρήστος Λεοντής (1993, από Απόλλωνα Καλαμαριάς)
5) Κυριάκος Λάζαρης (1998, από Δόξα Λευκάδας), ο οποίος θα ενισχύσει και την προσπάθεια της Κ20
6) Γιάννης Αναγνωστάκης (1991, από Απόλλωνα Καλαμαριάς)

Οι ανωτέρω, μαζί με τους περσινούς, καλούνται αύριο το βράδυ (17/8, Τετάρτη) στις 21:15 να είναι στο γήπεδο της ΜΕΝΤ για να αρχίσουν προπονήσεις με τον κόουτς Γεωργάκα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια