Γασπαράτου: «Μεγάλη τιμή που αγωνίστηκα στην Εθνική»

Όπως είχαμε τονίσει μετά τον αποκλεισμό από το Ισραήλ στην προημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ U16 Β’ Κατηγορίας της Οραντέα, τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας των Κορασίδων δεν έπρεπε να σκύψουν το κεφάλι.






'

Μπορεί ο αποκλεισμός αυτός να σήμαινε πως δε μπορεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να διεκδικήσει το μεγάλο του στόχο, που ήταν η άνοδος στην Α’, όμως οι διεθνείς μας δεν έπρεπε να το βάλουν κάτω και να παρατήσουν τη διοργάνωση.

Μέσα από τις δηλώσεις της Άσπας Γασπαράτου στο woman2woman.gr, αλλά και των υπόλοιπων κοριτσιών με τα οποία συνομιλήσαμε, φαίνεται ακριβώς αυτή η άρνηση να τα παρατήσουν και η θέληση να παλέψουν για ό,τι καλύτερο, μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η 16χρονη (31/3/00) πόιντ γκαρντ ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στα γήπεδα της Ρουμανίας με 6.5 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά παιχνίδι και προσπάθησε από την πλευρά της να βοηθήσει τα μέγιστα στην πορεία της Ελλάδας σε αυτό το Ευρωμπάσκετ.

«Ήταν μεγάλη τιμή που αγωνίστηκα με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας.

Στόχος μας ήταν η άνοδος στην Α’ Κατηγορία. Μετά το τέλος κάθε αγώνα, έχοντας ένα θετικό αποτέλεσμα, το πιστεύαμε όλο και πιο πολύ.

Στεναχωρηθήκαμε για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα παρατήσαμε και προσπαθήσαμε για την καλύτερη δυνατή θέση. Μόνο θετικά συναισθήματα μπορώ να έχω από αυτήν την συμμετοχή.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία το προπονητικό και ιατρικό team που ήταν συνέχεια δίπλα μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια