Παρουσίασε τα νέα του αποκτήματα ο Αριστοτέλης Φλώρινας-Δείτε το βίντεο

Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Αριστοτέλη Φλώρινας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τους Μίχο Βασίλειο, Σκαρλάτο Βασίλειο και Γυμνόπουλο Φοίβο. Η παρουσίαση των παραπάνω παικτών πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του συλλόγου, την Πέμπτη που μας πέρασε.

« Η ομάδα στην προσπάθεια να εκπληρώσει τους στόχους της, κάνει πράξη τις φιλοδοξίες του φίλαθλου κοινού της ακριτικής πόλης με την απόκτηση των παραπάνω καλαθοσφαιριστών. Η εμπειρία των Μίχου και Σκαρλάτου από την πολυετή συμμετοχή τους στις Εθνικές Κατηγορίες, θα είναι παραπάνω από χρήσιμη για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Δεν ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο να πεισθούν να αγωνισθούν με τα χρώματα του Αριστοτέλη, αφού η συνύπαρξη με τον Γυμνόπουλο Φοίβο, και τον Κέκελη Σπύρο, είναι ελκυστική για κάθε καλαθοσφαιριστή.

Για τον Φλωρινιώτη Φοίβο Γυμνόπουλο τα λόγια είναι περιττά. Εκτός από το ρόλο του καθοδηγητή της ομάδας, θα έχει και τον ρόλο του προπονητή του Εφηβικού Τμήματος, καθώς και Τμημάτων της Ακαδημίας της ομάδας μας. Με αυτόν τον τρόπο, ευελπιστούμε να μεταδώσει τις γνώσεις και την αγάπη του για το μπάσκετ στους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια