Ξεκίνησε προετοιμασία η ΑΕ Κομοτηνής-Φωτορεπορτάζ

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και περίσσεια διάθεση για δουλειά ξεκίνησε η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής.

Το απόγευμα της Δευτέρας δόθηκε το ραντεβού για αθλητές, προπονητές και διοικητικούς της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, οι οποίοι δήλωσαν έτοιμοι για τη νέα πρόκληση της φετινής αγωνιστικής περιόδου.  Εκτός από τις καθιερωμένες – αλλά ουσιαστικές ευχές – για υγεία και όρεξη για δουλειά, ο νέος τεχνικός της ομάδας μας Σωτήρης Κοκκινόπουλος τόνισε πως θα προσπαθήσει να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ζητώντας από τους αθλητές να είναι συνεπείς και γεμάτοι όρεξη για να δουλέψουν μαζί του.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι λόγοι των άμεσων συνεργατών του, δηλαδή του Μουράτ Τσαούς Μεχμέτ (Γυμναστή) και Πέτρου Μούχτση ( Στατιστικολόγου) ενώ ο Βασίλης Στοάκης τόνισε πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους ανά πάσα στιγμή, ζητώντας μόνο συνέπεια και ειλικρίνεια.

Από την πλευρά της διοίκησης, παρόντες ήταν ο Γιάννης Γεωργαντάς, πρόεδρος του συλλόγου, Σωφρόνης Παπουής, Γενικός Διευθυντής του τμήματος μπάσκετ, Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου, γραμματέας του συλλόγου, Μανώλης Δαφτσής , υπεύθυνος Marketing και ο Αντώνης Ποτόλιας, δείχνοντας όλοι έμπρακτα ότι είναι στο πλευρό των αθλητών.

Χωρίς να χαθεί περισσότερος χρόνος, και αφού ακούστηκε δυνατά το σύνθημα «ΑΕΚ», οι αθλητές τέθηκαν υπό των οδηγιών του Coach Κοκκινόπουλου και του Γυμναστή Μουράτ Τσαούς, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα προσαρμογής, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές να πιάσουν άμεσα μπάλα.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια