Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης στον Πιερικό Αρχέλαο- Αρχισαν τα αγωνιστικά τμήματα

Το ανδρικό τμήμα του Πιερικού Αρχέλαου προσέθεσε στο ρόστερ του τον πολλά υποσχόμενο σέντερ (2,05-18χρ) Γιώργο Κωνσταντινίδη.

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να ασχολείται με το μπάσκετ. Η πρώτη ομάδα του ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος στην οποία και αγωνίστηκε για 10 χρόνια. Τα τελευταία τρία χρόνια στο Μέγα Αλέξανδρο συμμετείχε στα αγωνιστικά τμήματα (παιδικό-εφηβικό),με τα οποία έφτασε τρεις φορές στο Final 4 της Θεσσαλονίκης.

Επιλέχθηκε στην ΕΚΑΣΘ (Μικτή Θεσσαλονίκης) και στην Εθνική Παμπαίδων (2012-2013).Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Εθνική Παίδων και τις επόμενες χρονιές στα κλιμάκια της Εθνικής Εφήβων.

Τη χρόνια που μας πέρασε (2015-2016) αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα με το Εφηβικό που κατέκτησε την τρίτη πανελλήνια θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Αρχισαν τα αγωνιστικά τμήματα

Από την Δευτέρα 22 Αυγούστου ξεκίνησε την προετοιμασία τους το Εφηβικό και Παιδικό τμήμα με όρεξη και θετική ενέργεια, έχοντας οριοθετήσει τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου που δεν είναι άλλοι από την διάκριση τόσο εντός ορίων ΕΚΑΣΚΕΜ όσο και εκτός αυτής.

Μέσα στην εβδομάδα προστέθηκε και το προπαιδικό τμήμα ενώ παράλληλα έγινε και η έναρξη της προετοιμασίας του Ανδρικού τμήματος που αποτελεί την κορυφή της πυραμίδας των τμημάτων του συλλόγου.


Επίσης, την Πέμπτη 25/08/2016 ξεκίνησε η λειτουργία του γραφείου-γραμματείας για κάθε ενημέρωση και πληροφορία σχετικά με την έναρξη και εγγραφή όλων των τμημάτων του συλλόγου, με ωράριο 5-8 μμ στο Κλειστό Γήπεδο Σιδηροδρομικού Σταθμού και στο τηλέφωνο 2351032153 προσωρινά έως την έναρξη λειτουργίας των σχολείων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια