Πρώτη προπόνηση για τις κορασίδες του Αρη

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για την νέα χρονιά 2016-2017 των κορασίδων του Αρη στο Αλεξάνδρειο. Το παρόν έδωσαν οι κορασίδες Σόφια Γκρίτζαλη, Μαρία Ιωσήφιδου, Μελίνα Κουφουκώτσιου, Εύα Γράψα, Τάνια Μπερμπέρη, Μαρία Ουζούνη και οι νεάνιδες Άννα Κυριακοπούλου, Ναταλία Αβρονιδάκη και Μάγδα Ουζούνη.

Έλειπε από την προπόνηση δικαιολογημένα η Μαρία Βαντσιούρη, λόγω της συμμετοχής της στην Εθνική Ελλάδας Κορασίδων πριν τέσσερις μέρες. Στην προπόνηση παρόν ήταν και ο γενικός αρχηγός της ομάδας,Άγγελος Πανταζής.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο νέος προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Κουλακιώτης μίλησε στα κορίτσια για το τι θέλει από τα κορίτσια την νέα χρονιά και τις ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.

Στα κορίτσια μίλησε για την φιλοσοφία της ομάδας και ο προπονητής των γυναικών και των νεανίδων Γιώργος Ατακτίδης. Στην συνέχεια ακολούθησε προπόνηση μαζί και με τον βοηθό προπονητή των κορασίδων Κώστα Μακρή.
Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν σχετικά χαλαρό και περιλάμβανε πολύ τρέξιμο, ασκήσεις με την μπάλα και ήταν μια προπόνηση προσαρμογής των κοριτσιών μετά την περίοδο των διακοπών τους.


Τα κορίτσια ήταν πολύ χαρούμενα που ξεκινάει άλλη μια χρονιά με πολλές φιλοδοξίες και είχαν πολύ όρεξη για δουλειά. Οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνονται από εδώ και πέρα καθημερινά στο Αλεξάνδρειο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια