Την Δευτέρα ξεκινάνε και οι «μικροί» της ΑΕΕ Τούμπας - Προπονητής ο Άγγελος Κυρκόπουλος

Μετά τους άνδρες, έρχεται η ώρα και για τους νεότερους αθλητές της ΑΕΕ Τούμπας να αρχίσουν να ιδρώνουν.













Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «πριν από αυτό όμως θα προηγηθεί μια "του νόου ας μπέττερ" συνάντηση στην θρυλική Φωλίτσα, προκειμένου να πάρουν μια πρώτη γεύση από το σωματείο και να γνωρίσουν το νέο προπονητή τους.

Για το λόγο αυτό τόσο οι αθλητές που μόλις χθες υποδεχθήκαμε από τον Ερμή Καλαμαριάς, όσο και οι παλιοί γνώριμοι που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας την προηγούμενη χρονιά, αλλά και όσοι προστέθηκαν στο ενδιάμεσο, και θα στελεχώσουν φέτος τις ομάδες Κ20 και Εφήβων του σωματείου, την Δευτέρα 22 Αυγούστου και ώρα 19:00 να βρίσκονται στα γραφεία της ομάδας (Πόντου 27, Κάτω Τούμπα) με διάθεση για πολύ δουλειά και ωραία πραγματάκια εντός και εκτός γηπέδου.

Εκεί θα τους περιμένουν ο νέος τους προπονητής Άγγελος Κυρκόπουλος, ο προηγούμενος, Παναγιώτης Σίσκος, και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, Κυριάκος Πλατής για να γνωριστούμε, να κουβεντιάσουν για την χρονιά που ξεκινάει και να τους ενημερώσουν για το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Υ.Γ. 1 - Το σωματείο είναι ανοιχτό και σε νέα παιδιά που επιθυμούν να ενταχθούν στα τμήματά του (Κ20*1997/1998, Έφηβοι*1999/2000, Παίδες*2001/2002) γι αυτό και οι αθλητές μας μπορούν φέρουν μαζί τους, φίλους και συναθλητές τους, γεννημένους από το 1997 μέχρι και το 2002, προκειμένου να μας γνωρίσουν και αυτοί.

Ο νέος προπονητής

Προπονητής των ομάδων Νέων και Εφήβων της ΑΕΕΤ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Άγγελος Κυρκόπουλος, πτυχιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, μέλος του Σ.Ε.Π.Κ και κάτοχος δελτίου ταυτότητας προπονητή Α κατηγορίας.

Ο νέος μας προπονητής ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ ως αθλητής του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης (1983-1992), αγωνιζόμενος διαδοχικά στις ομάδες μίνι, παίδων και εφήβων εφηβικό, κατακτώντας μάλιστα με τη φανέλα του Άρη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 1989 στο Αίγιο.

Συνέχισε την καριέρα του στον Α.Ο  Σερρών τη σεζόν 1992-1993, αγωνιζόμενο στην Γ Εθνική κατηγορία, ενώ από το 1993 μέχρι και το 1996 ήταν αγωνίστηκε στο σωματείο του Μελιτέα, το οποίο πρωταγωνιστούσε στην Α ΕΚΑΣΘ. Την αθλητική του καριέρα την ολοκλήρωσε την περίοδο 1996-1997 στην υψηλότερη κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε, φορώντας τη φανέλα του Ίκαρου Σερρών στη Β' Εθνική Κατηγορία.


Στο ίδιο σωματείο (Ίκαροι Σερρών) ξεκίνησε την πορεία του ως προπονητής το 1996, για να συνεχίσει στις ακαδημίες του ICBS. Μετά από διακοπή της ενασχόλησης με την προπονητική, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ξεκίνησε εκ νέου την περίοδο 2008, αναλαμβάνοντας τις ακαδημίες του Κένταυρου Καλλικράτειας, σωματείο το οποίο υπηρέτησε μέχρι και το 2011, αναλαμβάνοντας και την ομάδα Εφήβων του συλλόγου. Επόμενος σταθμός η ανδρική ομάδα του ΑΟ Μεσήμβριας, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2015/2016) βρέθηκε αντίπαλος της ΑΕΕΤ ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα της Μακαμπη στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΘ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια