Και η Γιαννούδη στο ρόστερ του Ηρακλή-Οι πρώτες της δηλώσεις-Φωτορεπορτάζ

Η Αθηνά Γιαννούδη  επονομαζόμενη και «δύναμη» λόγω του τρόπου παιχνιδιού της, είναι η νέα προσθήκη στο ρόστερ του Ηρακλή και  υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο με την καινούργια της ομάδα  στα γραφεία του συλλόγου στην Αγίου Δημητρίου.

Η Αθηνά Γιαννούδη έχει ύψος 1,80 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «3,4». Ξεκίνησε την καριέρα της στον Αίαντα Ευόσμου όπου και αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια  (2009 - 2013).

Ακολούθησε η μεταγραφή της στον Άρη για δύο χρονιές (2013-2015) σε νεανίδες και γυναικείο ενώ την προηγούμενη χρονιά (2015 - 2016) αγωνίστηκε με τα χρώματα της γυναικείας ομάδας του Παναθλητικού  Συκεών με άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ηρακλή  στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.irakliswbc.gr ,  η Αθηνά Γιαννούδη τόνισε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενη με τη μεταγραφή μου στον Ηρακλή, που αποτελεί τον πιο ιστορικό σύλλογο στο γυναικείο μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη αλλά και από τους κορυφαίους στην Ελλάδα. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Από τη μεριά μου θα προσπαθήσω τα μέγιστα για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».



Τα highlights της περσινής της χρονιάς:  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια