Γερεουδάκης: «Τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά»-Φωτορεπορτάζ από τις απονομές

Η Εθνική Νεανίδων μπορεί να γνώρισε την ήττα από τη Σουηδία στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 (Β’ Κατηγορίας), αλλά το ζητούμενο για την Ελλάδα ήταν η άνοδος στην Α' Κατηγορία.






Ο στόχος, λοιπόν, επετεύχθη και με το παραπάνω και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γερεουδάκης μόνο καλά λόγια είχε να πει για την προσπάθεια που έκαναν οι αθλήτριες σε όλο το τουρνουά.

 «Δεχτήκαμε τρομερή πίεση στο πρώτο δεκάλεπτο, δεν είχαμε συγκέντρωση και η κούραση ήταν ένας σημαντικός παράγοντας. Ήταν, όμως, ένα ωραίο παιχνίδι, το απόλαυσε όλη η ομάδα και χαρήκαμε πραγματικά την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά. Σε όλο το τουρνουά προσπάθησαν περισσότερο από τις δυνάμεις τους και κατάφεραν τρομερές ανατροπές και νίκες που μας έφεραν στον τελικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Παπαδόπουλο που ήταν όλα τα βράδια στον υπολογιστή και ετοίμαζε τις ομάδες που παίζαμε όπως επίσης και την Αναστασία Κωστάκη για την υποστήριξη και τη γνώση στα παιδιά. Ακόμα ιατρικό το τιμ που τα έκανε όλα τέλεια και γρήγορα για τα κορίτσια και τέλος τον Γιάννη Αλεξόπουλο που είναι ένας τρομερός αρχηγός αποστολής και ήταν δίπλα στα παιδιά και στις ανάγκες τους».







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια