Όλα είναι έτοιμα στην Πρέβεζα για μία εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ-Συνέντευξη τύπου για το 5ο τουρνουά 3 on 3 του ΣΚ Νικόπολη

Συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ παραχώρησαν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του 5ου τουρνουά 3 on 3 του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας, το οποίο ξεκινά σήμερα το απόγευμα στα γηπεδάκια μπάσκετ του δημοτικού κολυμβητηρίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Αυγούστου.




Εκ μέρους των διοργανωτών, ο Αλκίνοος Κωνής ανέφερε: «Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνουμε ως ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας το 5ο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 στα γήπεδα του δημοτικού κολυμβητηρίου Πρέβεζας ‘’Στάθης Παρούσης’’. Ξεκινήσαμε την προσπάθεια αυτή πριν από 4 μήνες και βλέπουμε ότι το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Τα γήπεδα είναι πανέμορφα και είναι όλα έτοιμα για μία εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ.

Θα παραβρεθούν στα γήπεδα 98 ομάδες όλων των κατηγοριών. Την Παρασκευή «έκλεισαν» οι συμμετοχές. Τη φετινή χρονιά θα παραβρεθούν μεγάλα ονόματα του μπάσκετ στο τουρνουά. Η προσπάθεια πήγε πολύ καλά και πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι  πολύ ωραίο».

Το μέλος του ΔΣ του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας, Αποστόλης Σουλιώτης τόνισε: «Να σας ευχαριστήσουμε κι εσάς που βοηθάτε ως χορηγοί επικοινωνίας στην προσπάθεια που κάνουμε ως ΣΚ Νικόπολη. Δυστυχώς ο Πρόεδρος δεν μπορούσε να παραβρεθεί σήμερα για οικογενειακούς-προσωπικούς λόγους. Στέλνει τους χαιρετισμούς του. Από την πλευρά μας όλοι όσοι βρίσκονται εδώ προσπάθησαν σε διάφορους τομείς και πιστεύουμε εκ του αποτελέσματος να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν άψογα. Να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές που βοήθησαν. Ήταν κάποια παιδιά που 7 και 7.30 το πρωί έρχονταν και βοηθούσαν στο χρωματισμό, στον καθαρισμό, στη μεταφορά. Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς, μεγαλύτερους και μικρότερους, που σε δύσκολους οικονομικά καιρούς βοήθησαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση αυτού του τουρνουά. Να ευχαριστήσουμε το Δήμο Πρέβεζας που με τα λίγα και πενιχρά μέσα που διαθέτει βοήθησε και αυτός σε ό,τι μπορούσε. Περιμένουμε τη συμμετοχή. Το επίπεδο σε σχέση και με τα προηγούμενα χρόνια θα είναι πολύ υψηλό. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου και μέσα από τις κοινωνικές δράσεις που θα έχουμε».

Τα μέλη της επιτροπής ενημέρωσαν ότι θα γίνει συλλογή από είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα για τους πρόσφυγες στο «Πετροπουλάκης» στη Φιλιππιάδα, τα οποία θα παραδοθούν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πρέβεζας.

«Επίσης αναλάβαμε ως οργανωτική επιτροπή να στηρίξουμε έναν 11χρονο συμπολίτη μας, το μικρό Αλέξανδρο. Έχουμε ξεκινήσει να συλλέγουμε κάποια δώρα από σωματεία της Α1, όπως Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ και θα τα δώσουμε με τη μορφή δημοπρασίας στον κόσμο.

Θα υπάρχει ένα κουτί οικονομικής ενίσχυσης, όπου ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει προς στήριξη της οικογένειας του μικρού Αλέξανδρου», υποστήριξε ο Α. Κωνής, ενώ ο Θοδωρής Μυζίκος ανέφερε:

«Αυτοί που έκαναν τη μεγάλη προσπάθεια είναι τα παιδιά. Ο Αλκίνοος με το Νίκο και τα άλλα παιδιά. Το αποτέλεσμα ήδη δείχνει εντυπωσιακό. Θα λάβουν μέρος πάνω από 400 αθλητές και θα έρθουν 5.000 επισκέπτες. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει και σε πανελλήνιο επίπεδο. Μπορεί να μην έχουμε τη δόξα της Σύρου, αλλά μιλάμε για 98 ομάδες όλων των κατηγοριών. Αναμένεται να υπάρχει σπουδαίο θέαμα.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων ο Δήμος θα ονοματίσει τα γήπεδα ‘’Στάθης Παρούσης’’. Βοήθησε σημαντικά και ο Δήμος στην οργάνωση. Υπάρχουν 6 τερέν το ένα καλύτερο από το άλλο. Τα γκράφιτι είναι επίσης ένα σημαντικό βήμα ποιότητας. Εγώ απλώς βοήθησα στο πλάνο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων. Ελπίζουμε όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι. Να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να βάλουμε τις βάσεις για το επόμενο». Ο Α. Κωνής ευχαρίστησε τον Σταμάτη, ελαιοχρωματιστή του Δήμου, τον Αντιδήμαρχο Β. Γιαννουλάτο, τη δημοτική αρχή και σχολίασε: «Θα θέλαμε την επόμενη χρονιά και την Περιφέρεια να βοηθήσει…».


Ο Νίκος Τζώρας από την πλευρά του είπε: «Καλούμε όλο τον κόσμο της περιοχής να δώσει το «παρών» στα γήπεδα και να γεμίσει με πολύ πάθος την κερκίδα μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια