Αλεξανδρής: «Να πιστεύετε στους εαυτούς σας και να ονειρεύεστε…»-Φωτορεπορτάζ από την ομιλία και την βράβευσή του στο 5ο 3 on 3 basketball tournament του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας

Μαθήματα μπάσκετ, αθλητισμού και ζωής παρέδωσε ο κόουτς του Ηρακλή Βαγγέλης Αλεξανδρής, στην ομιλία που πραγματοποίησε στο καφέ «Αποσπερίτης» στον Παντοκράτορα Πρέβεζας, σε μικρούς αθλητές του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας, στο περιθώριο του 5ου 3 on 3 basketball tournament, που διεξάγεται στα γήπεδα «Στάθης Παρούσης» του δημοτικού κολυμβητηρίου.

Όπως γράφει το http://www.atpreveza.gr/ , «να πιστεύετε στους εαυτούς σας και να ονειρεύεστε», είπε στους παριστάμενους ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος εκτός από ένας εξαιρετικός αθλητής και προπονητής, είναι και κινητή… γνώση για τους μικρούς αθλητές. Ο «τίγρης» αναφέρθηκε και στο Νίκο Καζαντζάκη με τη φράση: «Ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά», προτρέποντας τους παριστάμενους να συνεχίσουν να δουλεύουν και να αγωνίζονται για να προοδεύσουν στη ζωή τους.

Υπομονετικά ο κ. Αλεξανδρής απάντησε επί 2,5 ώρες στις ερωτήσεις αθλητών και προπονητών, με αναφορές στο μπάσκετ της επαρχίας και τα προβλήματά του, ενώ διαπίστωσε με ιδιαίτερη χαρά ότι όσοι αγωνίζονται στο 3 on 3 ξέρουν καλά τα βασικά του μπάσκετ.

Ο «τίγρης» του ελληνικού μπάσκετ βραβεύτηκε από τους Ολυμπιονίκες των special olympics  Χρήστο Πάκο και Διονύση Βουκελάτο.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια