2nd Pre-season Training Camp από τους Champions Πανοράματος

2nd Pre-season Training Camp από τους Champions Πανοράματος στις 22-27 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Πάρκου στο Πανόραμα.










Ύστερα από την πετυχημένη πρώτη διοργάνωση του camp πέρσι οι υπεύθυνοι του Συλλόγου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη αποφάσισαν να κάνουν το Pre-season CHAMPIONS Basketball Training Camp θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου.

Ένα Basketball Camp διαφορετικό από τα υπόλοιπα καθώς διοργανώνεται λίγο πριν την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς.

Σκοπός του Camp είναι να δώσει την δυνατότητα στους μικρούς αθλητές του συλλόγου και μη:

1) επιστρέφοντας από τις διακοπές τους να ξαναμπούνε σε αθλητικούς ρυθμούς δουλεύοντας στα βασικά του αθλήματος

2) να προπονηθούν οργανωμένα κάτω από τις οδηγίες έμπειρων προπονητών και γυμναστών μέσα σε ασφαλές περιβάλλον

3) να διασκεδάσουν κάνοντας το άθλημα που αγαπάνε

Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Camp από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα περάσουν από stations δουλεύοντας πάνω στα βασικά αντικείμενα του μπάσκετ, στο γήπεδο του στίβου ασκήσεις για την βελτίωση της σωματικής τους κατάστασης ενώ θα έχουν και την δυνατότητα να χαλαρώσουν με κολύμβηση στο
Δημοτικό Κολυμβητήριο Πανοράματος.

Την εκγύμναση των αθλητών του Camp θα αναλάβει ο έμπειρος γυμναστής Κώστας Μαβράκης ενώ θα γίνουν και test με τα αποτελέσματα να δίνονται στο τέλος σε κάθε παιδί προσωπικά.

Σε όλους τους αθλητές θα δοθούν καπέλο, αμάνικο μπλουζάκι ενώ θα παρέχεται κρύο σάντουιτς, εμφιαλωμένο νερό και χυμός ή φρούτο(καθημερινά).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 60€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
6979-635930 ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια