Δεν «κατεβαίνει» στην Α2 γυναικών ο Ιπποκράτης Κω-Ανακοίνωση του συλλόγου

Μετά από  τρία χρόνια στα σαλόνια της  Α1 γυναικών, η γυναικεία ομάδα του Ιπποκράτη Κω υποβιβάστηκε στην Α2 κατηγορία. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, «δυστυχώς το μπάτζετ που απαιτείται  για την απλή συμμετοχή, με στόχο μόνο την αποφυγή του υποβιβασμού και από την Α2, είναι μεγαλύτερο και από αυτό της περσινής χρονιάς.

Με δεδομένο ότι και πέρυσι η χρονιά δεν ”βγήκε” οικονομικά αναζητήθηκαν τρόποι οικονομικής ενίσχυσης από φίλους και υποστηρικτές του συλλόγου.

Η επαφή της διοίκησης μαζί τους ήταν εποικοδομητική, πλην όμως όπως πρόεκυψε από την συζήτηση δεν υπήρχε χρηματοδότηση για φέτος. Ως εκ τούτου καθίσταται αδύνατη η συμμετοχή μας στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 καθαρά για οικονομικούς λόγους. Η  καινούργια διοίκηση του συλλόγου όμως, παρά την δύσκολη αυτή και στενάχωρη απόφαση,  κάνει σαφές προς όλους ότι το γυναικείο τμήμα θα συνεχίσει με πρωταρχικό στόχο την αναδιοργάνωση του σε όλα τα επίπεδα κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα με νέες κυρίως αθλήτριες, με στόχο να φτάσει ξανά στην Α1, έχοντας όμως αυτή την φορά πιο γερές και υγιείς βάσεις.


Αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια θα έχουμε και τους ανθρώπους που μιλήσαμε για την στήριξη του τμήματος και που με τις ”ευλογίες” τους, αφού οι ιδέες τους ταυτίζονται και  με την άποψη της διοίκησης, προκρίθηκε αυτή η λύση, την οποία και κάνει πράξη  η διοίκηση και τους ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και την διάθεση τους να βοηθήσουν την φετινή χρονιά, εφόσον η διοίκηση έπαιρνε την απόφαση που πήρε και η οποία στην ουσία ήταν μονόδρομος. Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Μαθαίνεις από το παρελθόν και κτίζεις το μέλλον. Ευχαριστούμε όλους και όλες που βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια στην εκπληκτική πορεία του τμήματος  και ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι όλοι αυτοί που αγαπούν πραγματικά τον σύλλογο, θα είναι συνοδοιπόροι μας στην νέα πορεία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια