Νέα… ροπαλιά στις μεταγραφές με Φαίη Κωτούλα από τον Ηρακλή HLG Consulting-Τι δήλωσε η παίκτρια-Τα περσινά της highlights

Μετά την πρώτη και η δεύτερη σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, Φαίη Κωτούλα, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο με τον Ηρακλή HLG Consulting στα γραφεία του συλλόγου στην Αγίου Δημητρίου. Η παίκτρια έχει ύψος 1,77 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1 και 2».










Ξεκίνησε την καριέρα της στον Λασσάνη Κοζάνης (Α2) και όταν πέρασε στην Νομική του Α.Π.Θ. πήρε μεταγραφή για τον Παναθλητικό (Α2,Α1) και μαζί με την Τσαμπούρη δημιούργησαν το καλύτερο δίδυμο guards στη Βόρειο Ελλάδα, με πιο χαρακτηριστικές στιγμές  την  Άνοδο στην Α1 το 2014 και την  νέα Άνοδο το 2016 με ταυτόχρονη αναρρίχηση της στην 2η θέση των σκόρερ,  , 5η στα τρίποντα και 1η στις ασσίστ. Επίσης έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, κορασίδων / νεανίδων / νέων γυναικών.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ηρακλή HLG Consulting στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.irakliswbc.gr, η Φαίη Κωτούλα τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη καθώς θα αγωνιστώ σε μία ομάδα με τεράστιο όνομα και ιστορία. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς και την Λίνα που με εμπιστεύονται να οδηγήσω την ομάδα στη Α1 από την θέση της playmaker. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλοι μας, αισιοδοξώ για τη νέα χρονιά και την πορεία μας και ανυπομονώ να γνωρίσω τους φιλάθλους μας από κοντά».

Τα highlights της περσινής της χρονιάς:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια