Το «Ιβανώφειο» γεμίζει τρίποντα με την Τσαμπούρη-Οι πρώτες της δηλώσεις-Τα highlights της περσινής της χρονιάς

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό αλλά είναι πλέον γεγονός και επισημοποιήθηκε και από τον Ηρακλή HLG Consulting. Η Παναγιώτα Τσαμπούρη κάτοχος του ρεκόρ τριπόντων των εθνικών κατηγοριών και πρώτη σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα της Α2  είναι πλέον και επίσημα μέλος της γυναικείας ομάδας. Η έμπειρη αθλήτρια βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου στην Αγίου Δημητρίου  και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο.

Η Παναγιώτα Τσαμπούρη έχει ύψος 1,68 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1-2». Ξεκίνησε την καριέρα της στον Ολυμπιακό Βόλου (Α1), συνέχισε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Α1), Θερμαϊκό Θέρμης (Β’, Α2,Α1), Ήφαιστο(Α2), Ηρακλή (Α1), Αρετσού (Α’) και Παναθλητικό (Α2,Α1), επίσης έχει αγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα μικρών εθνικών ομάδων.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ηρακλή HLGConsulting στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.irakliswbc.gr ,  η Παναγιώτα Τσαμπούρη τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη καθώς έχει πολύ μεγάλη βαρύτητα για έναν αθλητή να παίζει σε μια ομάδα με το όνομα και την ιστορία  του Ηρακλή. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί ο Ηρακλής  λειτουργεί σε υψηλά στάνταρ και εχέγγυο γι αυτό αποτελεί  η παρουσία της Γενικού Αρχηγού του τμήματος Λίνας Τραμουντάνη.  Αυτός ήταν και ο λόγος που με τράβηξε και πήρα την απόφαση πολύ εύκολα να επιστρέψω. Για μένα αποτελεί πρόκληση το γεγονός ότι θα συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια ανόδου της ομάδας στην Α1 καθοδηγούμενη από τον κορυφαίο κόουτς και  “Μετρ των Ανόδων” Σίμο Συρόπουλο.  Γνωρίζοντας αρκετά καλά τον χώρο και την ομάδα του Ηρακλή, είμαι πολύ αισιόδοξη και ανυπομονώ να αρχίσει η χρονιά για να ζήσω και το κλίμα με τους φιλάθλους μας. Στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η καλή πορεία στο κύπελλο».

Τα highlights της περσινής της χρονιάς:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια