Στον Παναθλητικό Goalbet για δύο χρόνια η Κανταρά-Τι δήλωσε η παίκτρια και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Βασίλης Πρασσάς

Ο Παναθλητικός Goalbet συνεχίζει την ενίσχυσή του με άλλη μια σπουδαία προσθήκη, αυτή της Γωγώς Κανταρά η οποία μετά από μια διετία στη Λευκάδα, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για τη φανέλα της ομάδα των Συκεών.









Η τελευταία με την επιστροφή της στην Α1, έχει προσθέσει στο ρόστερ της πολλές νεαρές και συγχρόνως πολύ ταλαντούχες αθλήτριες με εμπειρία στην Α1 (Σύρρα, Κυρατζή, Παπαβασιλείου, Γαιτάνη, Μπαλά, Νάστου). Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:

«Ο Παναθλητικός Goalbet καλωσορίζει στην οικογένειά του την Γωγώ Κανταρά (23 ετών, 1.74, guard). H Γωγώ Κανταρά αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Νίκη Λευκάδας ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή και τον Άρη. Εχει 60 συμμετοχές με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες Νέων Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων

Ο γενικός αρχηγός του Παναθλητικού Goalbet Βασίλης Πρασσάς δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε την Γωγώ στην οικογένειά μας. Πιστεύουμε πάρα πολύ στις δυνατότητες της και ευελπιστούμε μέσα από την άριστη λειτουργεία του συλλόγου μας, να βρει τον χώρο να δείξει το πλούσιο ταλέντο της. Άλλωστε για τον λόγο αυτό η συμφωνία μας είναι 2ετούς διάρκειας. Ο προγραμματισμός μας για τον σχεδιασμό μια πολύ νεανικής ομάδας συνεχίζεται κι ελπίζουμε ότι το μοντέλο αυτό θα βοηθήσει την πρόοδο του συλλόγου μας».

Η Γωγώ Κανταρά τόνισε:

«Χαίρομαι που επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα με τη φανέλα ενός σωματείου το οποίο έχει πολύ καλό όνομα στο γυναικείο μπάσκετ. Είμαι ενθουσιασμένη από την προσέγγιση και την επιθυμία της διοίκησης αλλά και την coach Καφαντάρη για να συνεργαστούμε. Έχω μάθει τα καλύτερα για τον σύλλογο κι ελπίζω από την πλευρά μου να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλο από την σταθεροποίηση στην Α1 του γυναικείου μπάσκετ. Εύχομαι να έχουμε πάνω απ’ όλα υγεία και ανυπομονώ να επιστρέψω στο παρκέ και να γνωρίσω από κοντά όλη την ομάδα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια