Στην Ευκαρπία η Θεανώ Δημητριάδου-Ανανέωσε ο βασικός κορμός

Ο ΠΣ Ευκαρπίας ανακοίνωσε την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας, της αθλήτριας Θεανώς Δημητριάδου. Η Θεανώ έχει πρωταγωνιστήσει σε εθνικές και τοπικές κατηγορίες με τον Αστέρα Καβάλας όπου και ξεκίνησε, Αρη, Φίλλιπο Βέροιας, Βότση και ΕΟΣ με τον οποίο πέρσι, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2. Εχει ύψος 1.69 και αγωνίζεται στις θέσεις «2-3-1».

Η εμπειρία , το ταλέντο της, αλλά και ο χαρακτήρας της, προσθέτουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά στην ομάδα για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Ο ΠΣ Ευκαρπίας ευχαριστεί  το σωματείο του ΕΟΣ για την βοήθεια της μεταγραφής και εύχεται καλή πορεία στην Α2.

Ακόμη ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την συνέχιση της συνεργασίας σχεδόν όλου του βασικού κορμού της ομάδας, που αποτελείται από τις Καραβασίλη Ελενη, Κέκελη Ευδοκία, Πετράκη Σέβη, Πεχλιβανίδου Σοφία, Κεντιρίδου Κατερίνα, Κατρακιλίδου Ελένη, Αντικατζίδου Τζωρτζίνα, Μακρίδου Αθηνά. «Οι εξαιρετικοί χαρακτήρες και το ήθος τους, έκαναν το έργο της ανανέωσης πιο εύκολο, αφού πρώτος στόχος της ομάδας είναι η αρμονική συμβίωση και συνύπαρξη με τις υπόλοιπες ελπιδοφόρες αθλήτριες του συλλόγου.

Μαζί με την μια ανανέωση και μια μεταγραφή, σχεδόν έχουμε κλείσει το φετινό ρόστερ αφού και έξι ελπιδοφόρες κορασίδες-παγκορασίδες-μίνι του συλλόγου αποφασίστηκε σε συνεργασία με τον κόουτς Μπόζο Στέλιο να παίρνουν μέρος στις προπονήσεις του γυναικείου τμήματος με σκοπό να βοηθήσουν κ να βοηθηθούν. Η οικογένεια της Ευκαρπίας εύχεται μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια